Следвайте "Буднаера" в Телеграм

В името на доминацията над Европа, Германия позволи мъжете й да бъдат унижавани, а жените изнасилвани

На фона на «земетресението» в Европейския съюз в резултат на редица фактори, които са ни познати (Брекзит, бежанци, финансова криза…), е знаково изявлението на Ангела Меркел, че отново ще се бори за поста федерален канцлер. С това изявление тя практически даде старт на предизборната кампания, макар самите избори в Германия ще се проведат през есента на 2017 година.

Изявлението на Меркел прозвуча в условията на стабилни загуби в последните две години на нейната партия — ХДС. След това в ХДС заговориха за възможната замяна на Меркел на лидерския пост.

Ангела Меркел евентуално отново ще бъде федерален канцлер на Германия за…четвърти път.

Очаквахме, че немското общество няма да се поддаде, надявахме се, че германците ще проявят здрав разум и ще се опънат на пионката на САЩ, но…уви.
Допитванията до общественото мнение в Германия показват, че, независимо от падането на популярността на ХДС и лично на канцлера, Меркел си остава най-популярният политик в Германия и болшинството немци биха желали тя да запази поста си на канцлер на страната.

Това доказва, че избирателите в Германия биха желали продължаване на политиката на структуризация на ЕС (колко е удобно да се прикрива нулевата обществена ефективност зад грандомански фрази) и укрепването в него на германското доминиране.

Върху последните две думи трябва да се обърне специално внимание. Германското общество едва ли осъзнава точно какво значи структризацията на вечната канцлерка.

Точно тази политика провеждаше и ще провежда Меркел.
За да се угаси активността на проамериканското източноевропейско лоби в ЕС, канцлерът Меркел се опитва да направи Берлин най-близкия съюзник на САЩ.

В името на доминирането, Германия се препълни с бежанци от Сирия, Афганистан, Тунис, Мароко…

В името на доминирането немските жени бяха изнасилвани.

В името на доминирането мъжете на Германия бяха унижавани.

Но какво значи някакъв си обществен морал пред нуждата една държава да доминира над Европа?!

При това държава, която в близкото минало поиска да доминира над света.

News Front 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!