Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Арман Бабикян: Борисов иска да избяга от отговорност максимално бързо. Дестабилизацията на страната не го интересува

Арман Бабикян

/КРОСС/Прокуратурата се опитват да отговарят чрез говорителя, но не знаем какво искаме. И при действие и бездействие на прокуратурата- няма доверие. Това каза пиар експертът Арман Бабикян.

Хората са убедени, че не винаги им се казва истината, защото и медиите са на еди кой си. Спомнете си колко пъти законността на изборите беше под съмнение. Докато се стигне до съда, трябва да се съберат доказателства. Ние непрекъснато се занимаваме в най-горе-ВСС . Не виждам защо Борисов се оплаква. Ако направите едно проучване, ще видите колко кметове са станали гости на прокуратурата. Ще ви се изправи косата. Те минават през държавното обвинение и то масово. Особено след като паднат от власт. Настоящият президент не може да насрочва избори. Въпросът е кога Радев ще ги насрочи?

Борисов не сгреши по отношение на собствената си персона и партия. Той не искаше да изглежда управляващ, особено когато имаше негативно отношение към него. Това, което в момента се случи на него, му дава комфортна позиция като опозиция. Той иска да избяга от отговорност максимално бързо. Дестабилизацията на страната не го интересува.

Юристът Любомир Талев обясни: За да лекуваме недоверието към институциите, недосегаеми не трябва да има. Много е важно тези обвинения да се подкрепят със солиден доказателствен материал. Румен Радев може да смени служебното правителство. На практика е възможно. Радев трябва да насрочи датата на изборите. Най-ранната дата за избори е края на март.

cross.bg 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!