Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Сорос фалира – ЦРУ му спира информацията, с която печели на борсата…

Един от най-големите световни паразити – Джордж Сорос, е изправен пред пълен банкрут. Причина за това е изненадващата смяна на властта в САЩ, при която за пръв път от десетилетия, в Белия дом ще влезе човек „извън системата“. Съответно предстоят промени, вкл. и сред държавно създадените супер-олигарси.

Както е известно, Сорос не е никакъв бизнесмен или финансов гений, като какъвто го пропагандират. Той е обикновен финансов мошеник, ползващ информация от ЦРУ и други служби, за да има нечестно предимство на борсата. Това всъщност е криминално престъпление в САЩ, и за подобно ползване на „вътрешна информация“, има стотици хора в затвора.

Не и обаче, ако зад теб стои ЦРУ, и си назначен за милиардер, с цел после с изкараните пари да прокарваш някаква правителствена политика.

Сорос е направил най-големите си „удари“, най-вече след като е знаел какво ще е поведението на определено правителство по определен въпрос. Например митичният удар срещу британската лира се дължи на вътрешна информация относно лихвените проценти на Бундесбанк. Също Сорос (не признато официално) открадна 8 милиарда като заложи при съотношение 1:10, за това че кредитният рейтинг на САЩ ще бъде свален. Залогът беше направен 1 ден преди обявяването. Сред по-малките обири са валутни атаки срещу Италия, и също – срещу България през 1996 г., когато беше срината финансовата ни система, а после за това беше обвинен Жан Виденов.

Сорос обаче има и загуби – когато срещу него стои солидно правителство. Например опитът за атака срещу хонг-конгския долар завърши със стотици милиони загуби за олигарха. После неговите фондации и пропагандатори нападнаха правителството на Хонг-Конг, че „не спазвало правилата на пазарната икономика“.

Идилията на Сорос продължи при всякакви администрации, просто защото всички те бяха едно и също нещо – без значение републиканци или демократи. Но Доналд Тръмп първо проби системата на Републиканската партия, а след това – и цялостно системата. Съответно сега службите минават към него, и се очакват сериозни размествания. Висши разузнавателни началници вече започнаха да подават оставки. Както изглежда, в пенсия ще бъде пратен и Сорос.

Това е една от причините в момента да виждаме най-големите соросоидно платени протести в света, с абсурдната теза: „Тръмп не е моят президент“. Насред демокрация и при тия дето учат света, че са най-демократични, някой взе да прави протести срещу току що избран президент, дори не встъпил в длъжност. Но като е за милиарди, всичко можем да видим. 

ГН, gudelnews.com 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!