Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Превземат Русия за 13 часа... US експерт с нов рекорд във военното планиране...

Американски експерт направи нова шокираща прогноза за евентуална война между САЩ и Русия. Според него, тя ще приключи за 13 часа, и американските танкове ще минат по Червения площад.

Въпросният американец е един от двама експерти, които бяха интервюирани в... Москва. Да, и двамата живеят в Москва, и не мислят да напускат. Те бяха поканени в НТВ - медия, която соросоидите са обявили за "кремълска" и "силно цензурирана". Въпреки невижданата цензура на Путин, двамата янки необезпокоявани изсипаха тонове американска пропаганда. Безспорният и връх е вече разпространеното по медиите мнение, че руснаци са избивали индианците. Другият връх обаче, който медиите пропуснаха, е за това колко бързо се превзема Русия.

До момента абсолютният рекорд в прогнозите държеше американски офицер от Пентагона. Той планираше съкрушаване на братушките за 10-20 дни. Сега обаче новият експерт очаква само за 13 часа руските сили да бъдат издухани. "Ако избухне война, ще си поръчам пица и бира, и ще гледам на живо как американците влизат в Москва" - обяви специалистът.

Извън прогнозите, последният опитал да превземе Русия бързо, затъна там в 4 годишна война, която накрая му струва собствената глава.

ГН, gudelnews.com 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!