Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Наследничката на Ванга шокира света със зловещо предсказание

Страшна болест, за която още няма лек, ще тръгне от Хонконг и ще обяви война на целия свят, пророкува малката Каеде Убер

Френското момиченце Каеде Убер, което има дарбата да разговаря с извънземни сили и да вижда бъдещето, направи зловещо предсказание.  Още преди няколко години момиченцето бе определено като единствена наследница на великата пророчица Ванга, а раждането й бе предсказано от самата петричка врачка,  съобщава novostionline.net.

На 2 октомври малката заяви, че „болестите и войните не знаят граници”.  По думите на Каеде, нещастие под формата на страшна болест, за която още няма лек, ще тръгне от Хонконг и ще обяви война на целия свят. 

Сред многото пророчества на младата ясновидка най-ярко се открояват прогнозите й за ужасяващи събития, които ще сполетят Съединените щати. Според нея до края на годината страната ще стане жертва на голям терористичен атентат с много жертви. „Ще има убити, ще има много кръв. Ще има много хора и убити. Арабите ще донесат смърт”, вещае момиченцето.

Майката на младата гадателка споделя, че в последно време Каеде е започнала да се страхува до смърт от бежанците от Близкия изток.

Наследничката на петричката врачка коментира и кандидатът за президент на САЩ Хиалри Клинтън. По думите й Клинтън се намира под силен стрес и покрай нея винаги има доктор, който я лекува. Според нея бившата първа дама на САЩ страда от цял букет болести. Въпреки това Клинтън все пак ще може да надделее над конкурента си Тръмп в борбата за Белия дом.

Превод: БЛИЦ 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!