Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Русия щурмува Средиземно море (ВИДЕО)

Алиансът буксува в пясъците на Близкия Изток, ВМФ на Кремъл установи контрол над Атлантика

Походът на Северния флот на Русия сериозно разтревожи духовете в НАТО. Докато Алиансът буксува в пясъците на Близкия Изток, ВМФ на Русия установи контрол над Атлантика, без да споменаваме дори Средиземно и Черно морета, коментира Новинарски фронт бг.

Русия продължава да изпреварва противника и атлантиците са в треска — земетресението сред тях вече обхвана основите на западния им светоглед и главно удари по американската изключителност.

За да спрат окончателното срутване на сградата, САЩ решиха да натрупат още и още морски въоръжения.

Днес САЩ имат в Северна Атлантика пет стратегически подводници и 26 многоцелеви подводни кораба.

Шести (средиземноморски) флот е най-голямото обединение от ВМС на САЩ (40 кораба, 175 самолети и 21 хиляди военнослужещи).

В предстоящите 20 години Пентагонът планира да построи за Атлантика и Средиземноморието 12 стратегически подводни ракетоносци и 16 многоцелеви подводници.

В последните месеци рязко нарасна интензивността на полетите на разузнавателните самолети на Пентагона около руските граници, около крайбрежието на Крим, съвсем близо до руските военни бази в Сирия и в районите на дислокация на Средиземноморската ескадра на ВМФ на Русия.

Атлантическата истерия свива полето за дипломатически маневри. Военното напрежение в Близкия Изток нараства, но това НЕ Е изборът на Русия.

Това е резултат от многогодишните деструктивни усилия на Запада.

Русия реагира съобразно характера на призивите и заплахите за националната й сигурност.

Затова затвореното небе  над Сирия си остава несбъднатата мечта за американците.

blitz.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!