Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Съдът потвърди, че Ненчев е назначил проститутка за началник в МО

Един от най-скандалните случаи в българската политика върви към окончателно решение, и то не е в полза на съответния политик. Близката съратничка на военния министър Росица Русева бе потвърдена като бивша проститутка, от състав на съда. Това стана по делото за клевета, което самата тя бе завела срещу журналиста Антон Тодоров, който в национален ефир обяви, че е "жрица". Според НК, изреклият подобни слова се оправдава, ако изказаното твърдение е истина. Именно това съобщи адвокат Емил Василев, който е защитавал Тодоров.

Точните думи на адвоката са:

"Рядко коментирам адвокатската си практика, но днес ще направя изключение. Причината е, че като защитник на известния политолог и медиен коментатор Антон Тодоров спечелих делото, което една бивша високопоставена служителка на Министерство отбраната, уличена от него в проституция, бе завела за клевета. Оказа се, че дамата наистина е проституирала в миналото и има доста криминални регистрации, а съпругът и синът й също са криминално проявени. Съдът оправда Антон Тодоров за клевета, а по повод на дамата с бурно сексуално и криминално минало се замислих: Боже, колко много боклук стига до върховете на държавното управление, Боже!" (Източник: Канал 3)

Да припомним, че скандалът с Росица започна, след като я назначиха за шеф на "Снабдяване е търговия" в МО, т.е. сложиха я да управлява големите пари в министерството. След това обаче ДАНС отказа да и издаде разрешително за достъп до класифицирана информация. Започната въпросителни защо и от къде дойде това, и накрая Антон Тодоров обяви, че причината за отказа са регистрации за проституция в МВР.

Самата Русева подаде оставка, но не заради бурното си минало, а заради твърдия отказ на ДАНС да и позволи достъп до тайни. Тъй като е землячка на военния министър, усилията му да я брани се превърнаха в "защита на селската чест" на обруганата мома.

Сега с тази защита очевидно се приключва не в нейна полза.

Около Ненчев в министерството има поне още няколко дами със съмнително бърза кариера, за които се счита, че са му любовници...

ГН, gudelnews.com 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!