Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Американска писателка: С Хилъри и либералите, бъдещето на децата ни ще е мрачно

Като педиатър с 30-годишна практика съм наблюдавала израстването на хиляди деца. Сега се грижа за децата на много от бившите си пациенти. Виждала съм нещата, които помагат на децата в живота, и тези, които за съжаление ги провалят. Има няколко изключително важни неща при отглеждането на деца, които либералите искат да унищожат. Именно поради това, трябва да направим всичко възможно Тръмп да спечели.

Ето няколко причини поради, които Тръмп трябва да спечели:

Децата трябва да ходят на училище, без да се налага да прикриват вярата си. В днешно време децата, които изповядват католицизма и протестантството се чувстват заплашени и неловко около съучениците и учителите си. Знам го, защото ми го казват. Дори второкласниците са под натиск, който ги кара да не казват това, което знаят, че е правилно. Хилъри Клинтън само ще задълбочи тези страхове, защото това е част от „каузата“ на нейната либерално-атеистична партия.
Децата са губещите, когато либералните социални „каузи“ им се набутват. Пример за такова нещо е неотдавнашният скандал с искането на разни либерали и марксисти в училище да има бани за транссексуални. Има ли някой, който се съмнява, че третокласниците са объркани, когато някое момченце от класа им каже, че се чувства „жена в мъжко тяло“ и трябва да посещава специална тоалетна?! Това е един сигурен начин да подлудят децата.

Хилъри ще доведе децата ни до банкрут. За съжаление много от тези родени след 2000-та, с които говоря, не се притесняват от бомбастичният ни държавен дълг. Причината? Не осъзнават, че някога фискалната отговорност беше нещо важно. Някога президентите печелеха изборите с обещания за фискална дисциплина и орязване на бюджетните разходи. Сега сме толкова затънали в дългове, че дори не можем да си представим тези колосални и страховити цифри. Дълговете изглеждат като фантазия, а не реалност. Но именно тази „фантазия“ ще коства на децата ни добра работа, дом, сигурност и свобода да следват мечтите си.

Перверзната и токсична либерална мисловна нагласа, която кара хората да си мислят, че да си жертва е благородно, убива креативността и духа на нашите деца. Ако децата ни биват учени, че са жертви, защото момче е било наречено „той“, докато то се е чувствало като „тя“, това определено не е ок. Ако либералите учат децата ни да се чувстват като жертви само, защото трябва да плащат висшето си образование, това също не е добре. Не е добре, защото така ще се създаде едно поколение от хора, които не знаят как да работят здраво, да контролират съдбите си и да се освободят от детинската зависимост, която много хора имат спрямо правителството и социалната политика. Денят, в който американските младежи и девойки предпочетат безплатното образование пред трудолюбието, възможността да изградят сами съдбата си без господари и зависимости, това приятели е денят, в който сме загубили Америка.

Забравете чувствата си, ако не харесвате Тръмп. Помислете хладнокръвно и сериозно, защото другата опция е Хилъри Клинтън и тоталната номинация на либералите. Помислете дали искате децата ви да живеят в една свободна, християнска и капиталистическа Америка, ако е така гласувайте за Тръмп!

Д-р Мег Мийкър е педиатър от 30 години. Авторка на книгата „12 принципа за отглеждане на страхотни деца“. Гост-автор в редица републикански онлайн издания, в които се е доказала като застъпник на пазарната икономика, свободата, християнските ценности и морал

Превод и адаптация Български Журналъ, източник livezette.com 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!