В България без връзки и пари си обречен!

Певицата Рут Колева изригна срещу състоянието на здравеопазването у нас. Преди два дни й се наложила спешна операция и тя е постъпила в частно лечебно заведение, където била принудена да доплати четирицифрена сума, въпреки че е здравноосигурена.  Звездата подложи на критика и нещата, които е трябвало да яде по време на престоя си в лечебното заведение. На снимката, постната в социалната мрежа, се вижда парче салам и две филийки хляб. 

"Това тук е закуската в частна болница, в която преди 2 дни ме оперираха по спешност (след платени осигуровки + четирицифрена сума кеш) поглеждаш ситуацията отстрани и ти става тъжно, не заради парчето салам което няма как да наръфаш, защото всичко те боли, нито за двете филии хляб, а за това, че когато се наложи в България без връзки и пари си обречен", пише възмутената изпълнителка. Ето и пълния текст на коментара й: 

„Чета тия дни как разни хора ни дават мотивация, колко е готино в България и как всеки трябва да се труди и да се развива. Всичко 6! Докато не ти се наложи да се сблъскаш със системата. Това тук е закуската в частна болница, в която преди 2 дни ме оперираха по спешност (след платени осигуровки + четирицифрена сума кеш) поглеждаш ситуацията отстрани и ти става тъжно, не заради парчето салам което няма как да наръфаш, защото всичко те боли, нито за двете филии хляб, а за това, че когато се наложи в България без връзки и пари си обречен. Сори.“

http://www.blitz.bg/news/article/416087 

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!