Цирк? Гардове от НСО пазят сватбата на Лукарски! Охрана на частно събитие, платена с държавни пари!

Борисов я използва за политическа агитация

Лукарски1

Сватбата на министър Лукарски в Бургас се превърна в политическо шоу.

Вместо да се ожени тихо и кротко край морето, каквато беше мечтата на любимата му Ива, той превърна събитието в политически театър.

За пръв път морският град видя младоженци, строго охранявани от полиция и гардове. Охрана на частно събитие, платена с държавни пари. Част от улиците бяха затворени, част от Морската градина – също! И в съботния ден излезлите на разходка се сблъскаха с временни огради, а достъпът до Казиното беше забранен. До терасата, от която се вижда морето и пристанището – също.

Скромното откъм гости, но изключително луксозно тържество приличаше на партийна сбирка или конгрес на открито, до който никой извън омертата не може да припари. Досущ като сватба на някой сицилиански мафиот.

Улицата към петзвездния хотел „Приморец“ също бе затворена. И то не толкова заради Лукарски, колкото заради знатния му гост Бойко Борисов, който съвсем „случайно“ същия ден  прескочи до Поморие да резне една лентичка, а след това се присъедини към гостите на венчавката и се нареди рамо до рамо с кмета Николов, който пък бракосъчета младоженците.

Борисов не пропусна да даде няколко интервюта на журналистите колко е стабилно правителството и как самият той успешно управлява България. Как Плевнелиев е достоен президент и много го уважава.

Сватбата на Лукарски бе използвана за поредната причина Борисов да се появи сред хората и да се изяви пред медиите, да се изфука, а после може би пак да каже, че се е пошегувал.

Колко държавни пари отидоха за тази сватба, питаха се ядосани бургазлии, чийто път за разходка беше затворен от гардове.

Защо бе тази тежка и въоръжена до зъби охрана на една брачна церемония?

Нима на политическата класа вече е разрешено всичко и членовете й се изживяват като английската кралица?

От какво пазеха младоженеца, булката и самия Борисов?

От народната любов ли?

Защото в Бургас тя се изрази в бурно недоволство на обикновените граждани срещу наглостта на политическия елит да затваря улици и да слага полицаи на всеки ъгъл. И всичко това само защото някой е решил да се жени.

Управляващият ни псевдо-елит за пореден път показа, че се държи като господар на държавата и прави с народните пари каквото му дойде на акъла. Даже и се жени с тях!

Източник: skandalno.net 

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!