Николай Марков: Управляват ни престъпници и откровени лумпени

Николай Марков

България е на последно място в цяла Европа по свобода на словото, най-ниския стандарт на живот, най-голямата детска и друга смъртност, корупция, кражби на автомобили и грабежи, безследно изчезнали хора и мощна организирана престъпност!

На фона на тези официални и безспорни факти, имаме премиер, който твърди, че е точно обратното и политически пудели в негова подкрепа. Няма да забравя и един набеден за президент, който твърди, че България е демократична държава с голям напредък в развитието си откакто той е на тази позиция! Фактите нямат значение за говорещите дървени глави.

Има само едно решение, колкото и да не ми харесва. В крайна сметка, така наречения „цивилизован свят“ по света и у нас напълно подкрепя управляващите в родината ни престъпници и откровенни лумпени…

/Никой Марков

(Полк. Николай Марков е водещ експерт по национална сигурност. Роден през 1970 г. Завършва висшето военно училище във Велико Търново, а след това и право във Великотърновския университет. Започва работа в Националната служба за охрана /НСО/ през 1993 г. и се издига с качествата си до ръководни нива. Висококвалифицираният и надпартиен експерт непоколебимо отстоява офицерската чест по-предявени обвинения за „неизпълнение на задача“ – да направи… 50 лицеви опори и за обида на началник. По време на делата срещу него той разкрива, че държавните охранители шпионират по нареждане на ръководството наши и чужди политици, но това не е разследвано. Полковник Марков е отстранен от НСО през 2007 г., след скандал с президента Първанов, че гардове събират нерегламентирано информация за политиците, които охраняват)

bultimes.com 

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!