Медиите мълчат: Магнитното поле на Земята спря! Започва НЕЩО СТРАШНО!

Магнитното поле на Земята

Магнитосферата или „Магнитното поле“ на Земята обръща цялата планета и ни пази от слънчевата радиация, както и от други вредни влияния от космоса.

Земното магнитно поле се дължи на движението на разтопена магма в сърцевината на Земята и се променя непрекъснато. То е сменяло полярността си няколко пъти. През последните години учените алармират за драстичното намаляване на неговата сила, като Северният магнитен полюс се придвижва от северното крайбрежие на Канада към Русия.

Магнитното поле е едно от най-важните фактори за съществуването на живот на нашата планета. От него зависят метеорологични условия, сезони, миграция на животните, реколти. Свързано е директно и със земетресения и други природни бедствия.

Както всички знаем, в момента светът е разкъсван от природни катаклизми. Мощни последователни земетресения удрят различни държави, като Япония и Еквадор. Множество вулкани изригват – броят на активните е безпрецедентно висок. В същото време през 2016 метеоролозите измерват най-високите температури в историята.

На 23 април точно в 7:37 сутринта българско време магнитното поле на земята е изчезнало, предава beforeitsnews.com.

Това е хвърлило учените в паника, подобен феномен е меко казано невиждан, и изключително опасен.

От НАСА спешно са събрали кризисен щаб, утвърдени учени, които да координират действията на власите. За огромно щастие на паникьосаните експерти /както и за всички други хора на планетата/, магнитното поле на планетата ни се е възстановило точно 2 часа след това – буквално като с магическа пръчка.

Ето как изглежда диаграмата на магнитното поле точно преди срива:

По време на срива:

Забележете черното около планетата ни – този район се нарича магнито-пауза – това е буферът между Земята и магнитното поле. Ако не беше този черен буфер, след два часа бомбардировка от слънцето всички щяхме да сме мъртви!

И след срива:

Ясно се вижда как слънчевата радиация е бомбардирала планетата ни. Ако не беше магнето-пауза-та вече щяхме да сме изпепелени. Ако феноменът беше продължил малко по-дълго време, последствията щяха да са библейски.

В общи линии живота на планетата се е разминал с бедствието буквално на косъм.

Подобен феномен не е наблюдаван никога, откакто тези космически процеси се следят. Умните глави на НАСА нямат /или не оповестяват/ обяснение за събитието. Нито една официална медия не го е отразила.

Според редица алтернативни изследователи всичко е свързано: Земетресенията, вулканичната активност, активизирането на супервулкана Йелоустоун и други невиждани до днес аномалии са директно свързани с нещо огромно, което се случва в Слънчевата система. Според тях, аномалията е причинена от наближаването на мистичната планета Х, за която и официалната наука призна на скоро.

Според алтернативните изследователи, гигантското небесно тяло ще обърне драстично полюсите на Земята, а огромните бедствия са тепърва в зародиш. /BRADVA.BG 

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!