ЦРУ и китайското разузнаване действали заедно срещу Русия

„Като част от програмите, осъществявани от няколко президентски администрации [на САЩ] подред и насочени към отслабване на Съветския съюз, се е осъществявало тайно сътрудничество между ЦРУ и Китай.

САЩ създадоха комунизма в Русия, а след това и в Китай, издигайки на власт Мао Дзедун, осъществил най-големия геноцид в историята (Видео)

Китай се присъединява след като осъзнава, че марксистко-ленинският икономически модел на Москва е обречен“- тази информация репортер на The Washington Times е научил от наскоро издадената книга на бившия сътрудник на Пентагона Майкъл Пилсбъри, която се казва „Столетният маратон“ („The Hundred Year Marathon“).

Сътрудничеството, за което се говори в книгата се отнася за периода от 70-те години на миналия век. Пилсбъри е работил в президентството на Роналд Рейгън като помощник на заместник -държавния секретар на отбраната по политическо планиране и следователно е бил наясно с тайните контакти с Китай.

Конкретни примери за подобно сътрудничество са насочената към СССР програма за електронен шпионаж с кодово име Каштан („Кестен“) и доставката на китайски оръжия за бунтовниците в Афганистан и Ангола.

„Според книгата, Китай е помагал на афганистанските бунтовници да правят нападения на територията на Съветския съюз – докато юристите на ЦРУ не спират тези атаки като прекалено провокационни“ – се казва в статията.

Книгата на Пилсбъри вероятно ще постави Китай в неудобно положение, пише Херц, тъй като страната редовно обвинява ЦРУ във враждебни действия – например, в подкрепа на Далай Лама и организирането на демонстрации в Хонг Конг.

В същото време най-много Пекин трябва да се разстрои от публикуването на данни, че от 1982 г. участва в програмата на ЦРУ за въоръжаване на бунтовници в Камбоджа, които са воювали с Виетнам.

„Китайците не само ни продаваха оръжия за прехвърляне на бунтовниците, но и съветваха как да се провеждат тези негласни операции“ – казва Пилсбъри.

„Дали тайното сътрудничеството продължава и сега, в книгата не пише“ – отбелязва Херц.

Източник: The Washington Times /nepoznato.energetika-bg.com/

Комунистически Китай е моделът на планово общество на Новия световен ред [+Видео]

Комунистически Китай служи за лаборатория на глобализма, за опитно поле, където 1.4 милиарда души живеят като опитни зайчета при изграждането на прекрасния нов свят...

"Социалният експеримент в Китай под ръководството на председателя Мао, е един от най-важните и успешните експерименти в историята.„ Дейвид Рокфелер, Ню Йорк Таймс, 10 август 1973 г.

Нечувано зло! Организирано отнемане на органи от живи хора!

Трупащи се доказателства разкриват ужасяваща картина на убийства и осакатяване в Китай. Доклади от свидетели и китайски лекари показват, че хиляди практикуващи Фалун Гонг са били убити заради органите им, които се продават и трансплантират за огромна печалба в трансплантационния бизнес. Извършителите са служители на управляващата Китайска комунистическа партия (ККП), действащи в сътрудничество с хирурзи, затворнически власти и военни служители...

САЩ създадоха комунизма в Русия, а след това и в Китай, издигайки на власт Мао Дзедун, осъществил най-големия геноцид в историята (Видео)

САЩ наложиха комунизма на света

Списание „Американски Евреи” от 10-ти септември 1920 година пише: „Болшевишката революция в Русия беше работа на Еврейски мозъци, извършена от Еврейско недоволство, чрез Еврейско планиране, чиято цел е да създаде Нов световен ред...

Как САЩ създадоха КОМУНИЗМА - или за участието на капиталистите в революциите

Новият Световен Ред е КОМУНИЗЪМ: Австралийският конгрес разобличава Новия световен ред [Видео + Audio]

Ан Бресингтон подчертава, че Римският клуб, в който членуват Тед Търнър, Буш, Горбачов и общо взето всички, които дърпат конците, никога не се е отказвал от идеята за световно господство на КОМУНИЗМА...

"През 1987 г. Михаил Горбачов, също член на Римски клуб, каза: Вървим към Нов Световен Ред, светът на комунизма и никога няма да се върнем назад"

Отровните корени на комунизмаЧервената симфония (революцията под рентген)

Блестящото описание на коммунистическо-банкерския заговор, направено от един от непосредствените изпълнители на задачите в този заговор - Христиан Раковски...

Демокрация по американски: изкуство за манипулиране на хората в интерес на твърде ограничен кръг личности от световния елит (Напомня ли ви социализма? Може да не е случайно!)

ВИНАГИ И ПРИ ВСИЧКИ ОБСТОЯТЕЛСТВА се подчертаваше, че именно Русия и само Русия е основният стратегически противник на САЩ. Това звучеше много странно през 1998 г., когато Русия беше слаба както никога - а в същото време Китай ставаше все по-богат и по-силен. Независимо от това, НЕ !КОМУНИСТИЧЕСКИ! КИТАЙ, А ИМЕННО РУСИЯ се възприемаше в САЩ като основен враг...

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!