Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Близо 4000 въоръжени ислямисти са проникнали в Западна Европа като бежанци! (ВИДЕО) - Посланик: Бежанците не внасяли тероризъм в Европа

Видео: "Това са БЕЖАНЦИ. Те унищожават острови в Гърция. Ние сме под окупация."

ИДИЛ

(Превод: Ани ЕФРЕМОВА, Агенция БЛИЦ) Човек на "Ислямска държава" проговори пред британския вестник "Експрес " и хвърли бомбата, че в момента близо 4000 въоръжени джихадисти са проникнали в страните от Западна Европа, преструвайки се, че са бежанци.

Източникът на вестника, който е около 30те, реши да разкрие подробности от зловещата инвазия на терористите, пише изданието.

"Само чакайте да видите какво ви чака", подсмихва се джихадистът.

След това спокойно казва, че има хора, предани на Ислямска държава, които спокойно минават през дългата и строго охранявана 565 мили турска граница. Тези хора спокойно вече са проникнали и сред бежанските групи в Гърция и останалите страни от Европа. 

"Това са БЕЖАНЦИ. Те унищожават острови в Гърция. Ние сме под окупация." (Those are the REFUGEES. They're destroying islands in greece. We're under occupation.)

 

Информаторът допълва, че поставените под прикритието на бежанци джихадисти, които всеки момент очакват само сигнал, са първата част от гигантската атака срещу Запада. Тя ще бъде отговор на американските въздушни удари срещу Сирия.


Маккейн - Диригента на „Евромайдана“ и „Арабската пролет“- се закани на Русия: Ако Русия окаже директна военна помощ на Сирия я чакат тежки последици…

Всеки който знае английски трябва чуе това което казва този бивш морски пехотинец

Ислямистът казва, че джихадистите се възползват най-вече от това, че момента повечето европейски страни са щедри и са отворили широко границите си за бежанците. Хората на ИДИЛ ползват помощта на каналджии и така без проблем влизат дори в Австрия, въпреки наложените преди ден гранични мерки за контрол. 

"Има бойци, които искат да отидат да видят своите семейства из Европа. Други просто пътуват и чакат сигнал. Разбирате ли - това нашето е мечта за Халифат не само в Сирия, но и в целия свят", казва джихадистът.

Преди дни самият Абу Бакр Ал Багдади се обърна към верните си следовници по света с призива да правят атентати навсякъде по света, където се намират - Австралия, Белгия, Франция. /Превод: Ани ЕФРЕМОВА, БЛИЦ/

Посланик Дьо Кабан: Бежанците не внасят тероризъм в Европа

„Бежанците не са сериозна заплаха за нахлуването на терористи на територията на Европа. Терористичните актове в Париж не бяха извършени от бежанци, а от хора, родени във Франция, от френски граждани, чиито родители не са били бежанци, а емигранти и граждани на Франция” заяви френският посланик Ксавие Лапер дьо Кабан в сутрешния блок на БНТ.

Той допълни, че бежанците не са заплаха и за социалните системи на Франция и Германия, тъй като във Франция по-сериозният проблем е наличието на 5 милиона безработни. Освен това, посланикът се надява, че тези хора, които идват със семействата си в ЕС, ще останат само няколко години, докато се възцари мир в родината им.


Обама официално подкрепи подмяната на населението в България – вкарва ни в югославски сценарий

Той определи позицията на българския премиер за бежанците Бойко Борисов и българския президент Росен Плевнелиев като „най-подходящата и най-добрата” в сравнение с позициите да други европейски държави.
/БЛИЦ/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!