Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Орбан избухна: Меркел не ни пита за нищо, унгарците искаме да живеем спокойно, не да настаняваме африканци до домовете си, ние не сме полеви приют

Орбан

Виктор Орбан продължи с назидателния тон към големите лидери на Европа в изказване от Брюксел. Той не отмина и темата с призива на германския канцлер Ангела Меркел да се приемат солидарно чужденци от държави с военни конфликти и частични войни.

„Реално Меркел не ни пита дали искаме да подслоняваме тези хора, тя не се интересува какви пари даваме за тях, това са средства на унгарците, които честно и съвестно са работили за това да имат добро здравеопазване, пътища, придобивки и стабилност за децата и възрастните хора. Изведнъж се получава, така че майката кани гости в дома си, без да пита останалите членове на семейството дали искат това.

бежанци
Тези хора чуват Меркел и се товарят на лодки, искат пари, домове и практикуват мързел

Накъде вървим, към създаване на лагери във всеки унгарски град, във всеки полски град или по целия континент. Ние няма да позволим това, ще спираме тази хора, те не са добре дошли, тези които са успели да влязат ще бъдат затворени в центрове, откъде да знаем кои са и какво искат. Не мога да причиня това на унгарския народ, съседите страни също са уплашени, те също ме питат докога ще идват хора от целия свят, които искат да получават нови жилища, пари и да седят по парковете на европейските градове.

ЕС е солидарност, но и християнски дом, не може да позволим безконтролно навлизане на тези хора, на тези върволици от идващи към нас. От 15 септември армията ще ги спира и блокира“. /7plus7.net/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!