Следвайте "Буднаера" в Телеграм

М. Кунева: Нямаме наплив на бежанци, с който да не можем да се справим - Вълна от хиляди бежанци НАПИРА да нахлуе в България!

Кунева се справя с бежанците

М. Кунева: Нямаме наплив на бежанци, с който да не можем да се справим

/КРОСС/Нямаме наплив на бежанци, с който да не можем да се справим. Нямаме обществено недоволство и неразбиране по този въпрос, заяви вицепремиерът Меглена Кунева по време на днешния блиц контрол в парламента. Затова, според нея, няма повод да се взимат спешни мерки и не е нужно да се експлоатира излишно темата.

Вицепремиерът направи разграничение между трафика на хора и каналджийството.

Каналджийството е престъпление против държавата, трафикът на хора представлява набиране, транспортиране и укриване на лица с цел експлоатация, обясни тя и посочи, че това е разликата с бежанския проблем и свързаните с това престъпления.

Кунева цитира германския канцлер Ангела Меркел, която заяви, че следващата голяма европейска политика това са бежанците. Това се доказва със стъпки на ЕК - през май бе разработен план, известен у нас с квотите. На 1900 европейци се пада по 1 бежанец, посочи вицепремиерът.

По думите й, съчетаване на бежанския проблем със сигурността и недопускането на тероризъм на територията на Европа, била една от мерките на европейско ниво. /cross.bg/

Вълна от хиляди бежанци НАПИРА да нахлуе в България!

Огромна вълна от бежанци се насочва към България! ХИЛЯДИ БЕЖАНЦИ ИСКАТ ДА ДОЙДАТ В НАШАТА РОДИНА! По няколко стотици бежанци хващат на границите ни, които опитват да влязат незаконно. НАТИСКЪТ Е ОГРОМЕН! Има риск някои от тези хора ДА СА ОПАСНИ ТЕРОРИСТИ! Бежанците използват всяка възможност да се промъкнат в БЪЛГАРИ! От турската страна НЕ СПИРАТ ПОЧТИ НИКОЙ! ИСКАТ ДА НИ ЗАЛЕЯТ С БЕЖАНЦИ!

90 процента от тези хора даже нямат лични документи. ТОВА Е ГОЛЯМ РИСК ЗА СТРАНАТА НИ! Никой не може да установи самоличността на тези хора, а те може да са ВСЯКАКВИ! ПОСЛЕДНОТО, КОЕТО НИ ТРЯБВА СА ХОРА, КОИТО ДА СЕ ВЗРИВЯТ В НЯКОЕ УЧИЛИЩЕ ИЛИ НА НЯКОЯ ГАРА! Има набези на каналджии през морската ни граница. Опитват се да вкарват цели кораби с имигранти, без никакъв контрол. Контролът от наша страна се засилва, но недостатъчно. РАЗПОЛАГАНЕТО НА ВОЕННИ ЩЕ ПРЕДИЗВИКА ТУРЦИЯ!

В момента се проверяват много малко леки коли. ТЪРСЯТ СЕ БЕЖАНЦИ САМО В КАМИОНИ И БУСОВЕ! НЯМА РЕСУРС, КОЙТО ДА СЕ СПРАВИ С БЕЖАНСКАТА ВЪЛНА! Премиерът Борисов ЗАЯВИ, ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА НАПРАВИ НИЩО! Ако някой щял да решава проблема, то това трябвало да са големите началници. ДА, ама големите началници нямат изгода нашите проблеми да се решават. ЗА ЖАЛОСТ СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА ЦЯЛА ЕВРОПА Е ЗАСТРАШЕНО, НЕ САМО НА БЪЛГАРИЯ! /spodeli.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!