Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Борисов да избира: либералните фондации, Брюксел и САЩ или българския народ!

Министър-председателят продължава в тръс да препуска из страната да открива спортни зали, фонтани, парчета от магистрали. През миналия си мандат за 3 години не направи абсолютно нищо (кръгла нула) за охрана на южната граница, а само приемаше и настаняваше нелегални имигранти. Сега историята се повтаря. От кумова срама и от страха от общественото мнение заявиха, че ще дострояват малко ограда. С това темпо ще сме малцинство до 2-3 години.

Защо не спират потока от нелегални имигранти? Вече няма европейска солидарност. Всичко се разпадна под напора на тълпите из Италия, Гърция, Австрия, Унгария, Германия… Големите началници няма да го спасят, защото такава им е природата!!!

Премиерът трябва да избере: либералните фондации, Меркел и американците или желанието на българския народ по въпроса за нелегалните имигранти. /Общество.нет/

За ГЕРБ вече е ясно, но и БСП ли искат да подменят населението на България с нелегални имигранти?

ГЕРБ за втори пореден мандат не разбраха, че ключовият въпрос е охраната на границите. И рано или късно ще трябва да отговарят персонално за това поведение, което допуска на българска територия стотици нелегални имигранти на ден.

Лидерът на ПЕС и евродепутат от БСП – Сергей Станишев наговори на центъра на София нестъстоятелни неща: „не можем да се сърдим на някой, които е заплашен да бъде убит в Сирия или Ирак, и естествено бяга.“

Европа граничи ли със Сирия, Ирак, Нигерия, Афганистан, Еритрея…? По тази логика могат да си бягат из цялото земно кълбо, пък където им хареса да се установяват. А като се без документи, защото ги изхвърлят, всички се правят, че бягат от война. Пускат жени и деца да реват пред камерите, гримасничат театрално и европейците подкосяват краката от състрадание. Това ще свърши зле.

БСП либерална и глобалистка партия ли са? Да си кажат!

Ангел Иванов, Общество.нет

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!