Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Свят без граници или роби на съвременна Империя

СССР - ЕСССР
СССР - ЕСССР

Веднъж завинаги хората трябва да разберат, че моралът и ценностите са явления, които умряха през 20 век! Съвремието ни е ера на икономически-меркантилни взаимоотношения без скрупули, без капчица толерантност и уважаване един към друг, без никакви угризения и задръжки! Важно е богатите страни да трупат капитали и ресурси и това да става неизбежно на гърба на бедните, защото светът се движи така през последните 5-10 хиляди години.

"Демократична Европа" е една пълна измишльотина и няма нищо общо с лозунга на великата френска революция - "Свобода - Равенство - Братство". Скъпи приятели ние живеем в свободен и демократичен свят, където имаме избор (или да работим за тях, като имигранти или пак да работим за тях, но в България)!

В Европа цари тотална деградация и абсолютна историческа обреченост!

Расовите промени са в основата на деградацията на народи и общности... латинската сентенция гласи: всички пътища водят към Рим, днес обаче такова понятие не съществува - има етруски Рим, италийски Рим, елинистически-семитски Рим, германски Рим, но само Рим няма. Или ако има, то това е невзрачен етруски форт-плацдарм за настъпление към Юзгозападна Италия ... Цицерон, който не е римлянин и не е могъл да разчете 12-те таблици, но атически е четял ... няма нито един римски писател или поет. Е, докъде стигнахме ... до семитизирането на Европа, която върви с либерализма и демокрацията, а където са те, там са намира и демагогията!

Европа стана сбирщина на различни култури - на араби, негри, китайци, европейци, цигани и прочие многообразие, което може да е естествено но, не е никак на добре? Свят без граници, тоест отвореното общество е само по себе си Империя! Америка намери лесен начин да съсипе Европа, като "стреля с човешки торпеда по Стария континент. Причинява на Европа това, което никога няма да позволи на своя територия. Перфидна война. Отвратителната арабска пролет, която ще се превърне в европейска зима. Как изглежда европейската зима? Като катун. Дали знаят българските политици, как изглежда един катун? Защото американците разбраха, кое е правилното оръжие срещу нас. Катунът. Катунът е квинтесенция и резултат на нашата търпимост и толерантна слабост, родена от безродие и мързел. Не от принципи." - М. Карбовски

Същият този Катун, който в България говори на цигански език /в цял свят не съществува понятие "роми"/, а когато излезе извън границата на Родината ни с ЛК и паспорти с Герба на страната носи народност: българска и съответно говори само на български, но краде като цигани. И не се чудете скъпи сънародници, защо цял свят знае, че българите крадат ..... Тези, които нежно ние наричаме "роми" и не ни дадоха да интегрираме успешно унищожиха репутацията на нашата държава.

Накратко, след някое и друго десетилетие Европа ще заприлича на България. А ние ще сме си все същите, защото и българите бягат натам. Докато накрая станем изотонични. Дванадесет милиона сирийци вече не са в Сирия, а след 20 години там, където не са, ще станат 60 млн. След още 20 години ще печелят избори, ако през 2060-та все още се провеждат избори. Интересно ще бъде дали ще минат и през Колизеума, както през Палмира?

Германците и французите, понеже също не се чувстват заплашени почнаха да палят лагери, които - нека наричаме нещата с истинските им имена - не са бежански, а са лагери на нелегални имигранти. И понеже въобще нищо не ги притеснява, са взели на мушката леля Ангела. В Европа тепърва ще става интересно. Предстои да избухнат и испанците, и шведите, и датчаните... Ще се засилват националистическите и крайно десните движения. Ще има сблъсъци. Никакви заплахи за наказания за расизъм няма да ги спрат.

Да не говорим, че инстинктът за самосъхранение може да бъде наричан расизъм само от крайно национално безотговорни и ненавиждащи народа си пишман политици. Унгарците вече гледат лошо. С тях шега не бива. Като нищо ще напуснат ЕС, което ще е първата стъпка към очакваното разпадане на тази вредна за Европа организация. Лошото е, че това интересното ще го гледаме от първия ред, а може да ни се наложи да вземем и участие в него. Едно можем да кажем "Бог да пази християнска България и да я запази християнска". Амин!

Няма какво повече да коментираме! Аплодисменти на кукловодите, които разсипаха България и след нея ще последват и другите европейски държави! Въпросът обаче сега е: Щом България е съсипана и надежда очевидно няма ... за кого да се борим ние - юнаците клети?! За честта и достойнството на Европа ли?! Европа, за която България е малка селска провинция?! Какво даде Европа на България откакто е страна членка на европейския съюз?! Привилегии някакви?! Мизерия, глад, бедност, безработица, ниски доходи - поскъпване - все същото! Ще кажете - ние сме си виновни - корупция много ... Ама дали е така?! Какво значение има - Европа е съкровище ...Европа е благодат! Да я спасим! - За да остане и за нас парче от благодатната баница ... /spodeli.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!