Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Хвърлят ни в казана на ада

овце

„Започват социални вълнения, граждански войни, конфликти“. 

Ето до това води тоталната и повсеместна несправедливост.

Тези страшни събития вече се случват пред очите ни.

Към богатите страни сега бягат на талази хора от държавите, които са били безмилостно ограбвани с цената на жестоки кланета от същите тези богати страни.

Хора, които живееха в що-годе някаква приемлива хармония и спокойствие в страните си, бяха смлени от великите сили – разбирайте най-вече от САЩ и Великобритания – властелините на света и грабители № 1 на планетата.

Но НЕСПРАВЕДЛИВОСТТА е само последната капка в този казан на ада, в който властелините на света хвърлят сега човечеството. Сред бежанците със сигурност има джихадисти.

Джихадистите пък са творение на великите сили, защото от зверските конфликти шепа негодници стават милиардери. В това са убедени и публично коментират все повече наблюдатели на мрачните събития по света.

На знам дали сте обърнали внимание, че тези събития някак много кротко и с академично звучене до толкова, че можеш да ги подминеш, се прогнозираха от мастити анализатори още от преди десетилетия. Сред тях е и Збигнев Бжежински американският политолог, който десетилетия преди срамните бомбардировки на НАТО например (добре че тогава не бяхме влезли още в този войнствен алианс) предвиди раздробяването на Балканските държави. Скоро се видя на кой е най-изгодно това – не на самите държави, а
на тези, които дърпат конците на голямата геополитика.

„Прогнозират“ – тоест вероятно организират, и повсеместен недостиг на храна и питейна вода пак от много отдавна. И пак със същата цел – трупане на несметни богатства. Няма годишен доклад на ООН през последното десетилетие без тази прогноза. Няма да чакаме дълго, за да видим и това да се случва пред очите ни.

Това очевидно ще е следващият ход – не се съмнявайте. Някой ще решава дали, какво и кой колко ще яде и пие.

В същото време титулувани социолози с ирония обясняват как само бедните и неуспялите в живота вярвали в теориите за конспирация. Ми че те бедните вече са 90 на сто от човечеството! Как да си мислят друго на фона на очевадно инсперираните  кланета и грабежи на цели държави по света?

Това емигрантско цунами от последните дни и месеци също си има геополитически мотив – някои европейски държави, като Германия например, много се замогнаха, станаха много влиятелни при вземането на решения за бъдещето на света. А на едноличния хегемон на света нещо не му върви напоследък в някои направления.

Но какво си въобразяват европейците? Я да им спретнем едно емигрантско цунами и тогава пак ще си говорим. Ще се охарчат, ще потърсят помощ…

Не знам дали този виц си има автор – ако да, да прощава, че не съм срещала името му и затова не мога с удоволствие да го цитирам. Прочетох го по форумите: Много е
поучителен и показателен:

Стадо овце си почива по пладне. Наблизо има корито с храна и вода. Две  от животните са при копанките. И докато си похапват сладко и си пийват водица, едната казва на другата:

- Чух, че сега стопаните ни поят и хранят, но накрая щели да ни заколят, за да ни изядат месата.

А другата й отвръща гневно:

-Престани най-сетне с твоите конспирации! Цялото СТАДО ти се смее!…

Автор: Елена Емануилова, snaiper-bg.net

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!