Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Американския Нострадамус: До 1 октомври ЕС ще се разпадне. "Кажете сбогом на ЕС!"

Американския Нострадамус Мартин Армстронг с черна прогноза за бъдещето на ЕС и еврото

Мартин Армстронг
Мартин Армстронг: Кажете сбогом на ЕС!

Наричат го американския Нострадамус. Икономическия анализатор Мартин Армстронг безспорно е сред най-добрите бизнес анализатори в света, но прогнозите му са повече от зловещи. Според последните му анализи, на 1 октомври ще започне голям европейски икономически крах. Европейският съюз ще се разпадне, еврото ще се срине, фондовите борси ще потънат, а лихвите ще растат. Накратко—очаква ни най-голямата финансова криза в историята на човечеството и тя ще продължи от 10 до 15 години!

Ето как той вижда последователността на събитията: Франция ще се обяви срещу политическите икономии и съкращения и първа ще напусне съюза, а с нея ще тръгнат и други държави от ЕС – накрая и Германия.

Япония ще бъде следващата плочка от доминото, която ще падне. Капиталите ще преминат в САЩ и американския фондов пазар ще спечели от това, но не за дълго – САЩ скоро ще изпадне във финансова криза, поради невъзможност за погасяване на дълговете си.

Армстронг, когото наричат американския гений на икономическите прогнози и икономическия Нострадамус на нашето време, се ползва с репутацията на истински факир.

Той успял да предвиди черния понеделник на американската фондова борса, когато през октомври 1987 г. се сринаха борсите от Хонг Конг през Америка до Европа, краха на руската рубла на 20 юли 1998 г. и настоящата световна икономическа криза.

Всичките му прогнози до тук се сбъднали, а последния пример е с швейцарския франк, за който твърдял, че ще доведе до големи проблеми. Най-интересното е, че последната си драматична прогноза за 1 октомври тази година, Марк Армстронг направил в далечната 1999 година.

Списанието Equity’s го обявява за най-добрия икономист, а в Япония са направо въодушевени от него. Към края на 90-те години ЦРУ поискали от него да им обясни метода, чрез който предвижда кризите, но Армстронг отказал. Искрено се надяваме последната му прогноза да не се сбъдне. Въпреки че съдейки по настоящата ситуация в Европа, американския Нострадамус изглежда прав…/razkritia.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!