Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Доналд Тръмп: Не само Путин, целият свят е вече срещу САЩ

Не само Русия, но и целият свят не обича Америка, заяви кандидатът за президент на САЩ Доналд Тръмп в ефира на Fox News. Според него, някои държави, включително Китай, използват Вашингтон за собственото си обогатяване.

Кажете мнението си по повод това, че Washington Post Ви сравни с Путин. Те изхождат от мисълта, че сте богат, а споменават и за самочувствието Ви. Защото заявихте, че искате да върнете миналото величие на държавата ни. Какво мислите за това?

Доналд Тръмп, кандидат за президент на САЩ:

Е, откровено казано, смятам, че Путин – това е човекът, с когото наистина бих се разбрал. Тази позиция ми докара отчаяна критика. Мисля, че наистина ще се разбера с него. Преди 2 години направих огромно мероприятие в Москва. Мисля, че тогава имах добри отношения с Путин.

Това, което днес се случва, е нелепо. Той ненавижда Обама, не може да го търпи. Според мен, Обама също не може да го търпи. Подобни са отношенията на САЩ не само с Русия, но и с целия свят, а това е ужасно.

Знаете ли кое е най-шокиращото? Китай не може да ни търпи, но те богатеят с наша помощ. Япония също не може…Нас никой не ни харесва, но всички се възползват от нас. Ние сме като един голям балък, който постоянно губи.

Проблемът е в това, че ние сме “хартиен тигър”.

В ефир на 23 август 2015 година

Петя Паликрушева, worldtodaybg.com/

САЩ: Трябва ни трета световна война, за да излезем от кризата!

Служител в АНС: Заради огромния си дълг, САЩ тласка Европа към война с Русия

САЩ са разпалили 201 от 248-те военни конфликта след края на ВСВ
American Journal of Public Health
публикува доклад, изследващ всички въоръжени конфликти, избухнали след края на Втората световна война до днес...

Джими Картър: САЩ е най-големия подпалвач на войни

Да не забравяме: Без САЩ комунизма нямаше да се роди

Списание „Американски Евреи” от 10-ти септември 1920 година пише: „Болшевишката революция в Русия беше работа на Еврейски мозъци, извършена от Еврейско недоволство, чрез Еврейско планиране, чиято цел е да създаде Нов световен ред...

Как САЩ създадоха КОМУНИЗМА

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!