Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Новозагорката Слава Севрюкова предсказа: Мъж на 44 г. ще спаси България, Турция ще ни отнеме територия

Слава Севрюкова

В първата половина на 21-ви век 44-годишен българин ще стане министър-председател и ще поведе страната ни към възход. Това е прозрение на новозагорската пророчица Слава Севрюкова, изречено в началото на 80-те години. Ясновидката обаче уточнява, че преди това България ще изживее тежка национална катастрофа – част от територията на страната ни ще бъде присъединена по мирен път към Турция.

Едва тогава българите ще се вдигнат като един и ще накажат самозабравилите се политици. Много от управлявалите страната ще влязат в затвора, разправата с националните предатели ще е жестока, но справедлива. Териториалната загуба ще се случи напълно неочаквано – по времето, когато България е вече част от Европейския съюз. Нашите партньори от Брюксел ще бъдат стъписани и няма да са в състояние да реагират адекватно.

Това предсказание виси като „дамоклиев меч” над страната ни вече близо 3 десетилетия. Ясновидката Слава Севрюкова напуска този свят в началото на 90-те години.

Тя е почти неизвестна за широката публика

Обяснението е просто: тя не се занимава с „битово ясновидство” и не приема тълпи от почитатели в малката си къщичка. Уменията й са използвани широко за целите на науката. С пророчицата близо 3 десетилетия работи българският физик доцент Иво Лозенски. Двамата изумяват научните среди по света с подробно описание на устройството на кристалната решетка на силицевия кристал. Това се случва 3 години преди американски учени да усъвършенстват т.нар. „тунелен електронен микроскоп” и да опишат точно строежа на кристалната решетка. Заключенията им съвпадат удивително с казаното от Слава Севрюкова. Пророчицата има рядката способност „да вижда” устройството на атомите.

Ясновидските способности на Слава Севрюкова са използвани и от българските тайни служби при разкриването на терористичната група, организирала кървавите атентати по време на Възродителния процес.

За нея писателят Христо Нанев твърди: „Тя виждаше сриването на комунизма много преди да се случи и – за това също са съхранени нейни предсказания в дневници на нейни близки, които имах шанса да прочета. някои неща аз съм ги записал на касетофон, други – от нейни близки. Аз съм интервюирал над 200 души, които са били до нея и са си водили записки, документирани от онова време. Тя видя как комунизмът ще се срути за кратко време без кръв. и тогава, още през 1970-та година, предсказва появата на Горбачов: „..Тази ужасна съветска страна дето затри милиони свои чеда в сибир изведнъж ще рухне – тогава, когато начело, виждам, ще застане един мъж с белег на главата.”…

slivensega.wordpress.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!