Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Григор Лилов със своя версия за трагедията със сина на президента, започнала в Халкидики

Вероятно Филип е бил докаран спешно от Гърция, където Плевнелиеви и Прокопиеви са били заедно на почивка, смята журналистът

По всичко изглежда, че Плевнелиеви и Прокопиеви са били заедно на почивка (вероятно в Халкидики, Гърция, където президентът има къща). Това твърди в профила си във Фейсбук разследващият журналист Григор Лилов по повод разигралата се трагедия с внезапната смърт на първородния син на президента.

Той прави заключението си на база изказаните съболезнования от Прокопиеви в социалната мрежа, които били илюстрирани със снимка на пет дечица, застанали с лица към морето, която е от профила на Иво Прокопиев.

Лилов подкрепя хипотезата си и с фразата "Едно детенце вчера скачаше във вълните, а днес полетя към свят...". Този текст е от профила на съпругата на олигарха - Галя. И в нейния профил е същата снимка, отбелязва Григор Лилов.


След това той описва как скоротечно са се развили събитията. В малките часове на нощта Филип е бил докаран в националната кардиологична болницна (Трета градска). Смъртта е от разслояване на аортата, причинила масивен и тежък кръвоизлив. Протичането на заболяването е много опасно, понеже не дава оплаквания.

Моите съболезнования на скърбящите родители. Когато умира дете, може би умира бъдеща вселена, пише в заключение Григор Лилов. /blitz.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!