Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Оръжие за сърдечни удари на ЦРУ, разсекретено през 1975

Оръжие за сърдечни удари на ЦРУ, разсекретено през 1975

Тайно оръжие на ЦРУ използвано за убийства, изстрелва малка отровна стрела причиняваща сърдечен удар, както е обяснено от свидетелските показания на конгресното изслушване в това видео.

Стрелата от това оръжие на ЦРУ може да проникне през дрехите и не оставя нищо, освен малка червена точица на кожата. При проникването на смъртоносната стрела, жертвата може да се почувства като ухапан от комар, но може и да не усети нищо.

Отровната стрела се разлага напълно, след като навлезе в мишената.

След това смъртоносната отрова бързо навлиза в кръвообращението причинявайки сърдечен удар. Веднъж след като щетите са нанесени, отровата изчезва(се денатурира) бързо, така че при аутопсия е много малко вероятно да се разбере, че сърдечният удар е в резултат на нещо различно от естествени причини. Звучи като перфектното Джеймс Бонд оръжие, не е ли така? И всичко това е потвърдено в показания пред Конгреса.

Удивителната информация за това тайно оръжие на ЦРУ идва от изслушване пред американския сенат през 1975 относно подривните дейности на ЦРУ. Това оръжие е само едно от многото Джеймс Бонд-подобни разкрития на изслушванията пред църковния комитет, официално известен като the United States Senate Select Committee to Study Governmental Operations with Respect to Intelligence Activities.

Възможно ли е това или подобно тайно оръжие да е било използвано, например, при скорошната смърт на 52-годишният Марк Питман, репортер, който предсказа финансовата криза и изобличи злодеянията на Федералния резерв? Питман, чиято борба да постави федералния резерв на отворено разследване, доведе до това Блуумбърг Нюз да съдят централната банка и да спечелят, умря от сърдечен удар на 25-ти ноември.

Това видео е откъс от 45 минутен документален филм наречен "Тайните на ЦРУ" (Secrets of the CIA). В него, петима бивши агенти на ЦРУ описват как тяхната първоначална гордост и ентусиазъм да служат на тяхната нация са се е превърнали в терзание и угризения, когато са осъзнали, че те всъщност подкопават демокрацията и избиват невинни граждани, все в името на "националната сигурност".

Гореспоменатите свидетелски показания са от 1975 г., преди повече от 30 години. С последвалият напредък на технологическите възможности, само си представете какви тайни оръжия за убийства са разработени от тогава. Дори има данни, че е създадена технология, която може да причинява самоубийствени чувства в определен човек. https://www.youtube.com/watch?v=MBwh5zHpL90

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!