Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Индийски пророк: Потоп в Европа, всички бягат в България!

Невиждани катаклизми се очакват на Стария континент, страната ни остава най-незасегната

България ще се превърне в ново Монте Карло и богатите европейци ще идват да си харчат парите в нашата страна. Тази смела прогноза направи популярният индийски пророк Мукунданда. Пророкът е известен с изключително точните си предсказания на световни събития, които реално са се случвали.

„Повишаването на ниво на световния басейн ще потопи перли на Средиземноморието като Монте Карло, които са центрове на най-богатите на континента. Заможните ще търсят нов дом, където да изградят свой рай. Такива дестинации ще са географски високи държави на Стария континент – държавите на Балканския полуостров, които ще се в много по-изгодна позиция от сегашните силни на Европа, които са на по-ниско спрямо водното равнище и ще пострадат сериозно от катаклизмите! България, Черна гора и части от Сърбия ще са в разцвет след потопите в централноевропейските държави!”, предсказва индиецът пред "България днес".

Според него в Европа ще настъпят невидани природни катаклизми, които ще доведат до преселение на народите. Точно тогава ще дойдат добрите времена за България.

„Невиждан за района продължителен порой, характерен за тропиците, ще се изсипе над Централна Европа. Река Вълтава ще прелее и чешката столица Прага ще е първият европейски град, който ще е сериозно наводнен, повече от когато и да било. След това ще последват други градове в Централна и Западна Европа. Дъждът ще продължи буквално с месеци, ще бъде съпътстван с необичайна жега и странно червеникаво сияние в небето”, казва още Мукунданда.

„Балканите имат идеалното разположение да се превърнат в новия рай за богатите европейци, които ще търсят пристан след промяната на европейския пейзаж. Тези райони имат правилната география да останат най-малко засегнати от всемирните наводнения, които ще залеят Европа, ще бъдат избрани за дом от кукловодите на света”, допълва индиецът.

Мукунданда е доказан пророк, който предрича с абсолютна точност пред огромна публика унищожителните цунами в Азия през 2004 година и ядрената авария във „Фукушима”. Други изключително точни предсказания на гурото са земетресението от 8 по Рихтер в Китай през 2008 година, смъртоносния циклон Наргис, който опустоши Мианмар през 2009 г., и земетресението, което срина Хаити през 2010 г. /БЛИЦ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!