Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Злостна антибългарска кампания в Германия – защо гражданското общество у нас мълчи?

Злостна антибългарска кампания в Германия

Мащабна антибългарска кампания се вихри в Германия, сигнализира наш читател от Берлин. Някой щедро финансира неправителствената организация „Про азил“, която е отпечатала и разпространява листовки в които определя България като „ада за бежанците“. На подробна карта са показани места, където нелегалните имигранти са бити, заразявани и недохранвани! Явно е работено с хора от България!

Нашироко са описани ужасите на които са подложени бежанци, които биват изнасилвани, малтретирани,  обирани, спирани от ограда по границата, недопускани на българска територия.

Оградата по границата буквално побърква либералните лобита. Нищо, че не пази границата, защото е  с дължина 33  от общо 259 километра. Активното мероприятие сатанизира българската държава чрез твърденията на сирийски бежанец за расизъм, насилие, издевателства…

Текстът изобилства от фанатичните идеи за безкрайните права на човека.

Остава усещането, че неправителствената организация се опитва да събира средства и да привлича медийно внимание върху себе си за сметка на България. “Про Азил“ се финансира и от пари на европейските данъкоплатци, тоест и българи, тъй като България си плаща вноската в Европейския съюз.

Най-скандалното е, че от „Про Азил“ искат спиране на строежа на ограда по границата и разрушаване на съществуващото парче от нея.

Това е намеса във вътрешните суверенни работи на национална държава.

Кои са помагачите в България?

Има ли министри членове на групата „Приятели на бежанците“?

Защо гражданското общество у нас е толкова пасивно и позволява шепа крайни либерални неправителствени организации да мачкат националното ни достойнство и да определят политиката ни?

Pro Asyl 1
Pro Asyl 2

Общество.нет

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!