Следвайте "Буднаера" в Телеграм

За кого работи българското правителство?

Българско село - изоставено

България се оказа най-толерантната и загубена страна в Европейския съюз. Премиерът Борисов от години ни титулува като най-изпълнителните и най-дисциплинираните, които правят каквото иска Европейската комисия.

Всички други си гонят националния интерес. Последният пример е чешкият президент Милош Земан, който се изказа по адрес на нелегалните имигранти, които са в Чехия и вдигат бунтове заради лошите условия в лагерите, където ги държат.

Никой не ви е канил. Но тъй като вече сте тук, вие трябва да спазвате нашите правила, както ние спазваме правилата, когато дойдем във вашата страна. Ако не ви харесва – вървете си „, казва Земан в интервю за вестник „Блеск“

Чешката полиция използва в петък сълзотворен газ, за да удържи стотина имигранти, очакващи експулсиране, които се опитаха да избягат от център за задържане в Бела под Бездезем и нанесоха материални щети.

Това бяха главно хора от Афганистан, Пакистан и Ирак. Уважаващите се страни ги държат в лагери и ги експулсират, а в България ги пускат на външни адреси, за да се освобождават нови места в центровете за настаняване (по думите на шефа на Агенцията за бежанците). Потокът, който пълни страната явно не бива да спира.

Според допитване 70,8% от чехите не искат имигранти от Африка и Близкия изток. В България този процент е над 85.

За кого работи българското правителство?

Англичаните строят огради и използват кучета срещу прииждащите под Ламанша.

Унгарците строят стена по границата със Сърбия, а австрийци и чехи им помагат с граничари и пари. /Общество.нет/

Борисов, Земан

А какви са приоритетите на българското правителство?

Всяко шесто село в България трябва да бъде закрито. Според изискванията в закона за административно-териториалното устройство, за да се води едно място като населено, то трябва да има поне един жител и собствено землище. В цели 183 села в България обаче не живее нито един човек, сочат данни на Националния статистически институт за миналата година, информира ТВ7.

Голяма част от обезлюдените села в България се намират в Северозападния регион, обявен от европейската статистическа служба "Евростат" за най-беден в Европейския съюз. /cross.bg/

Обама официално подкрепи подмяната на населението в България – вкарва ни в югославски сценарий

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!