Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Унищожение на прогреса и връщане в примитивния строй на държавите от Източния блок членки на ЕС

Потънала в кризисното си блато Европа не жали да заделя милиарди евра, за да убие, задуши и унищожи енергетиката на държавите от Източния блок

ЕС погреба жива България

Същата тази енергетика, която беше изградена от най-добрите си инженери за своето време, дала топлина, електричество и развитие на икономиката за поколения напред. Сега Европа ще остави мнозина без светлина и топлина. Да, същата тази старица Европа, която е много демократична и либерална. Да, тя същата ще направи така, че мнозина няма да могат да си позволят да си платят електричеството от нейните централи.

Нека да погледнем, какво се случва в същата тази Европа. Къде изчезнаха всички стоки, които се произвеждаха от бившите "социалистически държави" и релативно работните места на специалистите и служителите? Вместо да обедени икономиките същата тази Европа ги разсипа и отреди на населението от Източния блок една необратима карма - роби.

Но, да се върнем на енергетиката, всяка една държава притежаваща атомна енергетика е напълно независима.

Но, всеки трябва да знае своето място в Европа. Кои - тези там в България, Прибалтика и Словакия ще са независими, че за какви се мислят те? Я, да им спуснем една Евродиректива!..

И, съгласно финансовия план на Евросъюза за периода 2014-2020 година Европарламента взима решение за финансиране в размер на около 860 милиона евра, за окончателното извеждане от експлоатация на три атомни електроцентрали в България, Литва и Словакия. Тук иде реч за унищожаване на АЕЦ "Козлодуй" в България, АЕЦ "Игналинской" в Литва и АЕЦ "Богунице" в Словакия.

Но, ние нали сме най-големите отличници затворихме и ТЕЦ Варна на 31.12.2014г. /беше най-големият на Балканския полуостров до сега/, а от юли ще купуваме с 20% по-висока ел. енергия на американски компании. Ха, да ни е честито братя българи! /spodeli.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!