Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Планът за ислямизация и смяна на населението върви: управляващите пак ни излъгаха за оградата по границата

Унгария реши и за 20 дни започна вдигането на ограда (снимки)

Унгария реши и за 20 дни започна вдигането на ограда (снимки)

Правителството излъга обществото, че ще строи ограда по границата с Турция, както беше заявено официално още в края на 2014. Трябва да припомним, че по време на служебния кабинет „Близнашки“ сегашният шеф на военното разузнаване, тогава вътрешен министър, обяви, че ще се строи ограда по цялата югоизточна граница. След това Министерски съвет се отметна и бе заявено, че оградата ще се построи от следващото правителство.

Настоящото правителство прие Постановление № 55/ 12 март 2015, публикувано в Държавен вестник брой 21 от 20 март 2015 – то е за изграждането 130 километрова ограда по границата.

Преди два дни, министърката на вътрешните работи най-нагло съобщи трагичната за българската национална сигурност новина, чеправителството на Бойко Борисов ще построи 30 километра и то за период от 2 години (!!!), защото нямало пари.

В същото време управляващите крият от народа колко е издръжката на нелегалните емигранти у нас. Говори се, че свързаните тях разходи вече достигат около 1 милион на ден. Издръжката на човек е 1054 лева на месец.

Винаги трябва да се припомня, че Испания и Гърция вдигнаха огради по сухоземните си граници, подложени на миграционен натиск. Унгария реши и армията й започна да строи ограда (вътре в самата Европа) по границата си със Сърбия в рамките на 20 дни. Сравнявайте сроковете в България!

Народът за пореден път беше измамен с обещанието, че държавата ни вече няма да е разграден двор за разселване и заселване, но всичко се оказа поредната измама. Все по-основателни изглеждат съмненията, че глобалната олигархия тласка Европа към миграционен хаос и ускорена ислямизация. Ударната смяна на състава на населението е очевиден факт. Най-ужасяващото е, че поради склонността към национално предателство на българския политически елит, България е изправена пред огромния риск да изпадне в хаос, несигурност и сътресения с непредвидими последици, поради излязлото извън всякакъв контрол заселване на нелегални имигранти у нас.

Постоянно трябва да се напомня на гражданите, че всеки ден от Европа пристигат самолети, които стоварват на наша територия върнати т.нар. бежанци, на които България по най-неразумен и идиотски начин е дала и продължава да раздава бежански статут. И то в срокове, които няма никъде другаде. Помислете: за статутите българската държава е най-бързата в Европа, а за изграждане на защитната ограда е най-бавна в света. Защо се получава така?

Трябва да се обръща постоянно внимание на нашите управници, че в другите европейски държави, елитите на които също са зависими от глобалната анти-национална олигархия, все пак има някаква нормалност. Там никой не достига до позорната практика на българските властници – само за месец да се раздават на кандидатстващите, с преобладаващо неизвестна идентичност лица, бежански статут,   който на практика е равносилен на българско гражданство. На всичко отгоре, той се дава на почти 100 % от желаещите.

Парите за издръжката на нелегалните заселници стават все повече и повече на фона на нарастващата мизерия на българския народ. Как така има пари за издръжката на нелегалните емигранти, а няма много по-малко за строеж на ограда по границата. Все повече нарастват съмненията, че българските политици, включително доминираното от ГЕРБ правителство, изпълняват поръчката за ускорена ислямизация и смяна на населението на държавата ни.

*Всички снимки са от строителството на ограда за спиране на нелегалната емиграция по границата със Сърбия, което се извършва ударно от унагарската армия

Възмутеният гражданин, Общество.нет

Сърбия затвори границата си с Македония заради непрестанния приток на бежанци

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!