Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Президентът Плевнелиев се развежда тайно?

Росен Плевнелиев и съпругата му Юлиана не живеели заедно от 9 месеца

Президентът Росен Плевнелиев тайно се развежда с втората си жена. Той не живее с Юлиана от 9 месеца. Това твърди "Уикенд", позовавайки се на свой източник.

"Те вече не са семейство. Разделиха се и се събираха няколко пъти, но сега нещата са окончателни. Юлиана дори си позволява публично да говори срещу мъжа си в общи компании. Казва, че е разочарована от него, че той не се е оказал мъж на място и е един безхарактерен човек. Не че не е така, но все пак трябва да има някакво приличие - все пак му е съпруга", разкрива човек от приятелското обкръжение на първата дама.



Юлиана окончателно напуснала половинката си преди 9 месеца. Първата дама си събрала багажа и се изнесла в друго жилище с децата. Тя в момента не живее в семейната къща в баровския "Резиденс парк". Децата общуват с баща си всеки уикенд, сега ще ходят с него на море. Жената на президента пък ще кара лятото с приятели и приятелки по екзотични дестинации. Предвиждали да се забавляват и няколко дни на къмпинг в каравана. 

Според запознати, основен двигател за решението й да бие шута на половинката си била най-добрата й приятелка Галя Прокопиева, съпруга на олигарха Иво Прокопиев, пише изданието. Тя навивала дружката си да зареже Плевнелиев и я убеждавала колко несъстоятелен човек е. Прокопиеви напоследък били в обтегнати отношения с държавния глава, защото очаквали от него по-активна реакция срещу главния прокурор. 



Плевнелиева е забелязана на протеста пред Съдебната палата вчера, организиран от "Протестна мрежа". Тя била дегизирана в синя рокля с тъмни очила и била придружавана от няколко приятелки. 

За мъж на име Камен от известно време се твърди, че е новата половинка на Юлиана. Официално той й е съдружник във фирмата. Президентската съпруга не ползва държавна охрана и се среща на воля с любовника си. Миналото лято дори била на море с него. Злите езици добавят, че напоследък Юлиана прекалявала и с алкохола, по-точно с бялото вино. /БЛИЦ/

Плевнелиев: Дължим истината за комунизма на тези след нас

Президентът-лустратор лъсна като комунист

Пътят на демокрацията: Бащата на Росен Плевнелиев – висш функционер на БКП!

Антон Тодоров: Плевнелиев е част от комунистическата номенклатура

Разделението "ляво" и "дясно" е без значение. Част 1: Росен Плевненлиев

Чугунените комунисти Плевнелиев и Близнашки през 1987 г.

БОМБА! Плевнелиев е съсипвал човешки съдби, според нова книга

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!