Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Мисия до Марс разследва сигнали за използването на робски труд в тайна корпоративна база

Марс

Днес Кори Гуд (с псевдоним GoodETxSG) публикува доклад относно инспекционната обиколка, която по негови твърдения е била извършена на 20 юни на Марс и на която той е присъствал, заедно с други представителни на "ТКП (тайна космическа програма) алианса". Той разказва как първо е бил прибран от дома му от една синьо/индигова сфера, принадлежаща на група от високо развити извънземни посетители, наречена "Алианс на сферите", която го е назначила за свой делегат на всички събрания, на които участват Земните тайни космически програми.

Сферата отвела Гуд на тайна база на луната, наречена "Командване на лунните операции" (КЛО), където той се срещнал с полковник Гонзалез (псевдоним) – делегатът, представляващ "ТКП алианса", който иска да разкрие напълно пред света истината за извънземния живот и напредналите технологии.

Гуд описва как на него и Гонзалез били осигурени екипи по безопасността, включващи по двама интуитивни емпата (ИЕ) (позиция, която Гуд преди това заемал в продължение на 20 години, докато служел в тайната космическа програма "Слънчева отбрана" от 1987 до 2007 година).

В пътуването до Марс Гуд и Гонзалез били придружени от представител на "Междупланетния корпоративен конгломерат" (МКК). МКК е основан от консорциум от компании като "Локхийд Мартин", "Нортръп Грумън", "Боинг Корпорейшънс" и други, които създават напредналите технологии, използвани от петте тайни космически програми, възникнали в ерата след Втората световна война.

Гуд казва, че пътуването отнело 30 минути, което е по-продължително от петте минути, които обикновено са необходими, за да се стигне до Марс, тъй като в момента планетата е от другата страна на слънцето. В момента разстоянието от Земята до нея е около 250 милиона мили (около 420 милиона км), което означава, че транспортната совалка на Гуд се е движела със зашеметяващата скорост от ¾ скоростта на светлината. За да преодолее това разстояние, на обикновена ракета биха й били необходими около 260 дена.

Онова, което веднага привлече вниманието ми, беше казаното от Гуд относно покрива на совалката при напускането й на КЛО:

Докато се издигахме и прелитахме през отворените врати на хангара, през прозрачните панели по стените на летателния апарат можехме да видим бързо отдалечаващата се лунна повърхност, а след това и Земята. След това ускорихме скорост и цветът на панелите стана матов.

Това е доста сходно на онова, което Ранди Креймър (известен като капитан Кайе) описва, че е видял, когато за първи път бива отведен със совалка от КЛО на Марс през 1987 година:

Няма да забравя усещането, което ме обзе, когато летателният апарат излетя през вратата на хангара и застана на съответната позиция спрямо Земята – перфектната наблюдателна позиция, при която на тавана се проектира онова, което се вижда пред самия апарат… Обзе ме усещането, че всички ние се носехме свободно в пространството, докато седяхме на седалките си и отправяхме последен прощален поглед към Земята. Изпитах благоговение! Този миг се е запечатал в паметта ми като един от най-удивителните моменти в целия ми живот.

Гуд описва договорките, сключени между представителите на МКК и Съвета на "ТКП алианса", относно това какво е следвало да се случи след пристигането им на Марс:

Гонзалез отново благодари на представителя на МКК за това, че са се съгласили да ни позволят да си доведем въоръжена охрана, да изберем – след като излезем в орбита – базата, на която да се проведе конференцията, да направим обиколка и да заберем със себе си едно семейство по наш избор, което да разпитаме и на което след това да осигурим убежище или което да върнем обратно в колонията им, ако такова е тяхното желание. Аз само седях и слушах, тъй като не бях участвал на преговорите и се надявах да науча нещо ново по време на разговора.

След пристигането им на Марс, представителят на МКК връчил на Гонзалез списък с бази на МКК, намиращи се в северното полукълбо, които според МКК били подходящи за инспектиране. Вместо това, Гонзалез избрал база, намираща се в южното полукълбо, което силно разтревожило представителя на МКК, който първоначално отрекъл съществуването й. Гонзалез настоял, че по актуални разузнавателни данни базата съществува. Тогава представителят на МКК се свързал с началниците си и заявил, че ще е нужен един час, за да подготвят базата за инспекция.

След като пристигнали в намиращата се в южното полукълбо база, Гуд описва инструкциите, които им дали относно това какво могат и какво не могат да обсъждат с обитателите на базата:

Тогава представителят на МКК ни съобщи каква ще бъде темата на този разговор. Той внимателно наблюдаваше реакциите ни, докато накратко ни обясняваше какво да очакваме от командира на базата. Каза ни, че хората в тази база са тук от поколения и че в продължение на десетилетия са били оставени да вярват, че Земята е претърпяла някакъв катаклизъм и е вече необитаема. Помоли ни да не нарушаваме социалната динамика на базата като разкрием на обитателите й, че онова, което им е било казано за Земята, не е истина и че самите ние идваме от повърхността на Земята.

След това Гуд и Гонзалез се срещнали с командира на базата, който им разказал следното относно основната мисия на базата, която той описал като продължаващ от няколко десетилетия социален експеримент:

След като влязохме, командирът на базата ни каза, че обитателите на базата не знаят, че Земята все още процъфтява, но това нямало нищо общо с каквито и да било теории за използването на робски труд, развивани от "ТКП алианса", а представлявало сложен "социален експеримент". Той подчерта, че трябва да внимаваме да не компрометираме този продължил с десетилетия експеримент, който щял да помогне на човечеството. Погледнах към Гонзалез, който при тези думи само извъртя очи. След това командирът на базата каза, че "главната зала" се подготвя за конференцията и че първо ще ни отведат на обиколка из индустриалната част, която се намирала на 8 км от това място и до която се стигало с подземен влак. Каза ни, че след конференцията ще обиколим и колонията и ще се срещнем с хората, ще видим при какви условия живеят и ще можем да попитаме някое от семействата дали иска да си тръгне с нас.

След това Гуд разказва как без да иска разкрил, че е от Тексас на един от охранителите на базата, на когото явно било казано, че повърхността на Земята е била опустошена вследствие на някакъв катаклизъм. Това довело до нарастващ смут сред охранителния екип на базата и до заменянето им с друг екип:

Някъде по това време пристигна друг еднолинеен влак с още по-голям брой охранители. Казаха ни да спрем и отделиха настрана охранителния екип, който беше с нас, взеха им оръжията, ескортираха ги до влака и си заминаха. Прикрепиха ни нов охранителен екип и представителят на МКК, който очевидно носеше някакво комуникационно устройство в ухото си, ни каза, че не трябва да комуникираме с охранителния екип, освен ако не искаме да попитаме нещо във връзка с охраната.

След това Гуд описва как той, Гонзалез и техният охранителен екип били отведени до голяма конферентна зала. Там те видели много от обитателите на колонията и техните водачи, които изнесли презентация относно напредналите технологии, произвеждани в базата, и екзополитическите договорки, сключени с почти 900 различни извънземни цивилизации:

Въведоха ни в "главната зала", която приличаше на място, в която хората биваха събирани за ежедневна пропаганда, и там видяхме голям брой водачи на МКК, които също се разхождаха насам натам, поради което беше трудно да се преброи колко точно души имаше там. Те се настаниха по местата си, след което от един голям екран бе излъчено зрелищно представяне на всички видове технологии, които се произвеждаха там, и на придобивките, за които разменяха тези технологии. Заявиха, че имат действащи търговски споразумения с почти 900 извънземни цивилизации, като от време на време търгуват и с много други. Показаха ни най-различни видове летателни апарати и компоненти за летателни апарати, които някои извънземни групи интегрират в собствените си технологии, и ни разказаха за екзополитическите договорки, които бяха сключили с групите извънземни, които постоянно преминават през нашия сектор, използвайки намиращите се наблизо системи от портали, които са част от "космическата мрежа".

След това Гуд описва един инцидент, довел до задържането на него самия, Гонзалез и охранителния им екип от страна на командира на базата. Той започнал със семейството, което било избрано да придружи Гуд и спътниците му при завръщането им, за да бъде подробно разпитано извън базата:

Дойде време Гонзалез да помоли представителя на МКК да избере семейството, което да вземем със себе си на връщане. Той ни даде номера на жилището на едно от семействата и 15 минути по-късно един мъж, жена, син в тийнейджърска възраст и дъщеря в пред-тийнейджърска възраст се явиха пред нас с по една малка чанта в ръка. Изглеждаха нервни и лицата им имаха стоическо изражение. Това беше нормално с оглед на ситуацията, но все пак ми се стори, че нещо не е наред при тях… Когато вратата се затвори, Гонзалез се обърна към хората и им каза, че са в безопасност и че няма да излъжем доверието им. Каза им: "Знаем, че семейството ви има още един член и че той не е тук сега". Бащата попита: "Как е възможно да знаете това?" Гонзалез посочи към охранителния ни екип и обясни, че "нашите хора имат някои способности". Тогава членовете на семейството се притиснаха един към други и престанаха да говорят. Гонзалез се разстрои и каза, че ще оправи нещата, след което той и двама от охранителите му напуснаха летателния апарат.

Гуд разказва, че командирът на базата се ядосал, когато Гонзалез го предизвикал, и го хвърлил в една килия. Скоро към него се присъединил и Гуд с двамата си охранители. Гуд описва какво видял по пътя: "Докато вървяхме назад покрай килиите, видяхме, че в тях са затворени доста хора в състояние на различна степен на психическо страдание."

Очаквайки най-лошото от страна на командира на базата, когото Гонзалез бил описал като "тиранин и пълен мегаломан", Гуд разкрива как синьо/индиговите сфери, принадлежащи на "Алианса на сферите", ги спасили:

Не се мина и минута, когато видяхме нашите синьо/индигови приятели да се вмъкват през стените на килията – по една за всеки от нас. Те потанцуваха наоколо в продължение на няколко секунди и останалият ТКП персонал, който никога не беше пътувал по този начин, се отдръпна към стената. Гонзалез им обясни как става транспортирането и скоро всички ние се озовахме обратно в стаята на КЛО, до която ме бяха транспортирали в началото на това пътуване.

Вече в безопасност в КЛО, Гонзалез казал на Гуд, че мисията им е позволила да съберат доста разузнавателни данни относно дейността на МКК на Марс:

Той каза, че целта на МКК е пропаганда и че след като наскоро докладите относно използването на робски труд от страна на МКК са били направени достояние на широката публика, МКК били изключително разтревожени от това, че информация, която никога не е била предназначена да стане публична, е станала такава.

Инспекцията на базата на МКК на Марс, описана в доклада на Гуд, потвърждава, че в тези бази действително се използва робски труд и че тези цивилни биват психически манипулирани и физически тормозени от тиранични командири на бази, които не толерират никакво неподчинение. Напредналите технологии, произвеждани на тези марсиански бази, явно представляват ценна обменна монета в търговските съглашения с изключително голям брой извънземни цивилизации – близо 900, ако представителят на МКК е казвал истината.

Съществуването на тайни бази на Марс и на други места в слънчевата система, контролирани от корпоративен конгломерат, извършващ междузвездна търговия с напреднали технологии, произвеждани от човешки работници в условията на робство, със сигурност поражда основателна тревога. Изглежда, че спрямо тези бази и командирите, които ги управляват, е налице минимална отчетност и надзор.

До момента Гуд не е предоставил никакви несъмнени доказателства или документи в подкрепа на невероятните си твърдения. На полковник Гонзалез тепърва му предстои да се разкрие публично и да потвърди своето участие и самоличност. Налице са, обаче, важни съвпадения в свидетелствата на Гуд и Ранди Креймър, което помага да се потвърди, че действително съществува тайна космическа програма с бази на Марс. Гуд е споменавал, че има планове в бъдеще да бъдат разкрити множество документи, които ще потвърдят твърденията му. Засега Гуд твърди, че разкритията му ще спомогнат за това широката общественост да се подготви за пълния обхват на шокиращите разкрития, които предстоят.

Ако свидетелствата на Гуд са верни, каквито според мен те са, все пак е утешително да знаем, че тайните корпоративни бази на Марс и на други места се разследват от "ТКП алианса", който иска да разкрие пред света факта на използването на робски труд и да повдигне съдебни процеси срещу отговорните за това. Единствено чрез пълното разкриване на тайните космически програми, хората, отговорни за "престъпления срещу човечеството", могат да бъдат разобличени и изправени на съд.

Д-р Майкъл Сала - exopolitics.org
Превод: Мария Казакова
virtualobitel.alle.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!