Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Крадецът вика – “Дръжте крадеца”…! или САЩ започнаха третата световна война…

Робърт Уорк

Интересен коментар/становище на

Rumen Stojanov

"Крадецът вика – “Дръжте крадеца”…!
или
САЩ започнаха третата световна война…

Както при започването на първата и втората световни войни, причината не са личности и идеологии, а алчността на най-богатите - “Интересът клати феса”…
(май - юли – август 2014г.; юни 2015г.)

Фактите:
1. На световната политическа арена САЩ и НАТО капитулаха безславно пред Русия… и загубиха икономическото състезание с Китай.

2. Е.С. иска да спре войната на САЩ срещу него в африканските и близкоизточните му пазари, но… САЩ я продължават… и си търгуват с Русия…!!!
3. Реалностите
- Европейската Олигархия направи своя избор за ПАСИВНА СЪПРОТИВА, срещу американските агенти на влияние, прикрити като евро-политици.
- Тоталната война на САЩ, срещу Е.С. премина към 3-ти етап – “Ескалация на войните в северна Африка, Близкия изток и в Украино-Молдовското пространство и предизвикване на милионни тълпи от емигранти към Европа…”

Принципа е:
- “Я не сакам на мен да ми е добре…, я сакам на Е.С. да му е зле…”

4. Началото:
- Агресия на САЩ срещу ЕС и “еврото” започна с “банковите кризи” в южно-европейските държави предизвикани от ЦРУ (“Отдел за финансови деструкции на неприемливи лица, организации и държави”…) 

5. Съпровождащи операции срещу икономическата периферия на ЕС:
- Садам и Кадафи обявиха, че ще продава нефт срещу “евро” и ги убиха…
- За да “разбият” европейските пазари, САЩ предизвикаха “Арабската пролет” и създадоха и въоръжават ИДИЛ, а гербаджийският външен министър Младенов им правеше срещи в Правец и им беше пръв ибрикчия… 
- С фашистки преврат, ръководен от ЦРУ, през февруари 2014г. запалиха Украйна и сега процесите водят към… кърваво раждане на “Конфедерация Украйна”.

6. Ескалация
- Освирепяване на войните в Северна Африка, Украйна, Ирак, Сирия. Масиран терор организиран от ЦРУ, но представен за действия на ИДИЛ и предизвикване на милионни тълпи от нелегални емигранти към Европа (дано Е.С. не “проспи” това…)
- Насилствено налагане на нови срещу Русия, пряко подкопаващи икономиката на ЕС… 
- Изнудване на слабоволевите съюзници на САЩ, като Молдова, България, Прибалтика и Полша, за пряко включване в украинската гражданска война…

Действия в България:
- Ликвидиране на всички съпротивителни сили в “русофилска” България, чрез задълбочаване на Банковата и предизвикване на етническа криза.
(наглостта на БНБ и мълчанието на прокуратурата подсказват, че КТБ, финансирала фирмите които щяха да строят “Южен поток”, е “поръчана” от ЦРУ…, а наглостта на ДПС и циганските барони е симптоматична…)
- Чрез “Американски агент на влияние”, Плевнелиев и министрите Митов и Ненчев, американската армия и тайните им служби могат да правят в България каквото си поискат без да дават обяснение на никого, а заедно с това целенасочено се предизвиква политическо, икономическо и военно (“хибридно”, а на времето се казваше “комплексно” или “интегрирано”…) противопоставяне с Русия…!

7. Последващи действия:
- Запазване на световно господство…, чрез разпалване по целият свят на множество войни със “средна” интензивност.
- Американска икономическа (и малко военна) окупация на цяла Европа, по успешният “Модел” – АКБ (Американска Колония България)!

8. Крайна цел на САЩ:
- Икономически колапс на Е.С… и превръщането му в колониален пазар за американски стоки…! 

САЩ вече не крият, че те палят всяка част от света, която не им е колония… С класически американски цинизъм експерта Пол Кристи заявява- “Трябваше да измислим как американците да си живеят добре за сметка на други…” 
Заместник военният министър на САЩ Робърт Уорк заяви в Арлингтън…:
“… САЩ не може да си позволи Русия и Китай да бъдат равни със сила като Съединените американски щати…!

САЩ създадоха комунизма в Русия, а след това и в Китай, издигайки на власт Мао Дзедун, осъществил най-големия геноцид в историята (Видео)

Aбсолютното развенчаване на мита за безупречна Америка, бореща се срещу комунистическото зло, окончателно рухна;"Великата Измама": Как да се финансира комунизма, докато се имитира противопоставяне

Ако те продължават да се развиват технологично и научно повече от нас, това налага да започнем гореща война с тях и да бъдем първи и категорични с ударите си…”

Официално от Вашингтон: Удряме Русия и Китай, ако се наложи

Експертите от Пентагона, на които Уорк се доверява, също така са на мнение, че военен конфликт с Русия може да започне и от държави като Полша, Латвия, Естония, Румъния и България…(!!!) 

Извод – Тепърва ще се лее европейска и БЪЛГАРСКА КРЪВ… и едва ли България ще оцелее след тази Трета национална катастрофа…(ако сме луди да го допуснем)…!!!"

http://www.blitz.bg/news/article/347632

Коментарът вероятно е породен от статията:

US-генерал: САЩ трябва да имат система за сдържане на „руската хиперопасност”

Генерал Дънфорд е кандидат за председател но Обединения комитет на началниците на щабове в САЩ

САЩ и НАТО трябва да разработят система за сдържане на „руската хиперзаплаха” в 21 век, заявил днес, четвъртък, командващият корпуса на морската пехота на САЩ генерал Джеймс Дънфорд.Това е станало в Комитета по въоръжените сили на Сената при разглеждане кандидатурата на Дънфорд за длъжността председател но Обединения комитет на началниците на щабове в САЩ.

„Опитът в Украйна и на други места (в Грузия) подчерта този факт, че ние трябва да осъвременим системата за сдържане и отговор на този тип заплахи, който имаме сега – хиперзаплаха от страна на Русия, която съчетава политически инструменти и нетрадиционни способи за водене на война с подкрепата на сепаратисти в тези страни. Това трябва да е приоритетно за нас” – заявил Дънфорд.

По такъв начин генералът отговорил на сенатора Роджър Уикър, който нарече агресия действията на Русия в Грузия през 2008 г. и на Украйна сега, като изразил безпокойство, че „руските официални лица разглеждат законността на получената независимост от Литва, Латвия и Естония”, където има много рускоезични жители./БЛИЦ/

Пол Крейг Робертс за военните амбиции на САЩ:

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!