Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Нова лавина в Китай: Над 10 000 съдят Джянг!

Над 10 000 съдят Джянг

"Унищожете репутацията им, банкрутирайте ги финансово, изтребете ги физически!"- лична заповед на бившия Генерален секретар на Китайската комунистическа партия (ККП) и държавен глава Джиянг Земин (Jiang Zemin)...

Удивително движение се разгръща в Китай, където хората завеждат наказателни дела срещу бивш лидер на Китайска комунистическа партия, и то без да бъдат хвърляни в затвора или убити за това! Настоящият китайски президент Ши Джинпинг е взел на прицел въпросния лидер и протежетата му заради корупция, и практикуващи Фалун Гонг използват тази възможност, за да изправят Джянг Земин на съд заради неговото преследване срещу тях в продължение на десетилетия.

През 1999 г. този бивш лидер обявява извън закона Фалун Дафа, изключително популярна медитационна практика в Китай, и заповядва да бъде изкорена от обществото с думите: "Унищожете репутацията им, банкрутирайте ги финансово, изтребете ги физически!". По това време въпросната традиционна практика има около 100 милиона практикуващи и комунистическият лидер вижда в тази популярност заплаха за абсолютната си власт.

Така те стават обект на жестоки изтезания, лишаване от свобода, хвърляне в трудови лагери, промиване на мозъка, и най-жестокото - отнемане на органи от Фалун Дафа затворници за поддържане на високодоходната система за трансплантация на органи, за която те са държани в затвора като жива банка за органи.

Според медията Epoch Times: "Двама канадски учени са изчислили, че 60 000 практикуващи са били убити заради органите им между 2000 г. и 2008 г., а Итън Гатмън, автор на книгата “Клането” (The Slaughter) се фокусира върху въпроса, като заявява, че това продължава най-малко до 2013 година.

Сега над 10 000 души са завели дела срещу Джянг Земин в кратък период от време и това движение "Осъди Джянг" се очаква да се разрастне значително. То ще привлече внимание към преследването и ще покаже на настоящите лидери, че за този геноцид ще бъде потърсена отговорност и ще бъдат наказани виновниците.

"Между 19-ти и 25-ти юни 2015 изумително 13 109 практикуващи и техните семейства са подали жалби срещу Джянг", пише Minghui.org, уебсайт посветен на новини относно преследването. Жалби с детайлите на изживяното от всеки един от тях преследване те изпращат до Върховния народен съд и Върховната народна прокуратура в Пекин, като по последни данни тези жалби растят с главоломна скорост.

Комунистически Китай е моделът на планово общество на Новия световен ред [+Видео]

Комунистически Китай служи за лаборатория на глобализма, за опитно поле, където 1.4 милиарда души живеят като опитни зайчета при изграждането на прекрасния нов свят...

"Социалният експеримент в Китай под ръководството на председателя Мао, е един от най-важните и успешните експерименти в историята.„ Дейвид Рокфелер, Ню Йорк Таймс, 10 август 1973 г.

Нечувано зло! Организирано отнемане на органи от живи хора!

САЩ създадоха комунизма в Русия, а след това и в Китай, издигайки на власт Мао Дзедун, осъществил най-големия геноцид в историята (Видео)

Без САЩ комунизма нямаше да се роди

Списание „Американски Евреи” от 10-ти септември 1920 година пише: „Болшевишката революция в Русия беше работа на Еврейски мозъци, извършена от Еврейско недоволство, чрез Еврейско планиране, чиято цел е да създаде Нов световен ред...

Как САЩ създадоха КОМУНИЗМА

Новият Световен Ред е КОМУНИЗЪМ: Австралийският конгрес разобличава Новия световен ред [Видео + Audio]

Ан Бресингтон подчертава, че Римският клуб, в който членуват Тед Търнър, Буш, Горбачов и общо взето всички, които дърпат конците, никога не се е отказвал от идеята за световно господство на КОМУНИЗМА...

"През 1987 г. Михаил Горбачов, също член на Римски клуб, каза: Вървим към Нов Световен Ред, светът на комунизма и никога няма да се върнем назад"

Отровните корени на комунизмаЧервената симфония (революцията под рентген)

Блестящото описание на коммунистическо-банкерския заговор, направено от един от непосредствените изпълнители на задачите в този заговор - Христиан Раковски...

Демокрация по американски: изкуство за манипулиране на хората в интерес на твърде ограничен кръг личности от световния елит (Напомня ли ви социализма? Може да не е случайно!)

ВИНАГИ И ПРИ ВСИЧКИ ОБСТОЯТЕЛСТВА се подчертаваше, че именно Русия и само Русия е основният стратегически противник на САЩ. Това звучеше много странно през 1998 г., когато Русия беше слаба както никога - а в същото време Китай ставаше все по-богат и по-силен. Независимо от това, НЕ !КОМУНИСТИЧЕСКИ! КИТАЙ, А ИМЕННО РУСИЯ се възприемаше в САЩ като основен враг...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!