Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Александър Йорданов оплю гърците, че отхвърлили "ръката, която им помага"

Такъв народ си заслужава затвора, мизерията, инфлацията, изолираността от нормалния свят, кълне демократът

Бившият председател на Народното събрание и бивш посланик в Скопие Александър Йорданов е горчиво разочарован от решението на гърците да отхвърлят предложението на кредиторите, което се случи днес с референдум. Видният отвсякъде демократ прави на бъзе и коприва народния вот.Ето как е излял мъката си той във Фейсбук: 

Нашият народ знае: направиш ли си нещо лошо сам и Господ не може да ти помогне. И никой друг не може това да ти го направи. Гърците плюха в паницата, която ги хранеше. Отхвърлиха ръката, която им помагаше. Направиха го от криворазбрана гордост, от естествена глупост, която ходи по южните ширини и от левичарство – трудно лечима античовешка зараза.

Гръцката глупост е част от стратегия за дестабилизиране на Европейския съюз - единственото

държавно обединение, което ни даде шанс да се чувстваме свободни и нормални хора, след като живяхме в затвора на комунизма. Гърците избягаха от този затвор, защото до там не стигна Червената армия. Сега сами пожелаха затвора. Ще го имат. С мизерията, инфлацията, изолираността от нормалния свят. Дано да се оправят сами. На такъв народ не се помага! /blitz.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!