Следвайте "Буднаера" в Телеграм

US-експерт: Обвинявайки Русия в милитаризъм, САЩ изглеждат като шизофреници

Историята показва, че чуждите държави, които се забъркват в конфликти с Москва, не завършват добре, счита Родни Мартин

Русия иска война

Западът и особено САЩ изглеждат като шизофреници, говорейки за ръста на милитаризма на Русия, при това разположили 40 военни бази около Руската федерация и около бившите съветски републики и организирали държавния преврат в Украйна, заяви по Press TV Родни Мартин - бивш служител в Държавния департамент на САЩ.

„САЩ правят от руснаците лоши момчета, но като цяло, аз мисля, светът разбира, че лошите момчета са американците с

присъщата им корпоративност. Това, което става, не е американски империализъм, а корпоративност, опитваща да добие ресурси” – счита Мартин.

„Историята показва, че чуждите държави, които се забъркват в конфронтационни отношения с Русия, не завършват добре. И Западът е глупав, ако мисли, че ще може да раздели Руската федерация, което ми се струва е негова основна цел” – счита той.

Според Мартин, Западът иска да провокира вътрешни борби в РФ и да се опита да срине Русия. Той нарича това безразсъдство.

„Останалият свят трябва да приеме за сведение факта, че САЩ ще продължават и занапред да се опитват да разбият териториалната цялост на други чужди държави” – обобщава Мартин./БЛИЦ/

САЩ създадоха комунизма в Русия, а след това и в Китай, издигайки на власт Мао Дзедун, осъществил най-големия геноцид в историята (Видео)

Без САЩ комунизма нямаше да се роди

Списание „Американски Евреи” от 10-ти септември 1920 година пише: „Болшевишката революция в Русия беше работа на Еврейски мозъци, извършена от Еврейско недоволство, чрез Еврейско планиране, чиято цел е да създаде Нов световен ред...

Как САЩ създадоха КОМУНИЗМА - или за участието на капиталистите в революциите

Комунистически Китай е моделът на планово общество на Новия световен ред [+Видео]

Комунистически Китай служи за лаборатория на глобализма, за опитно поле, където 1.4 милиарда души живеят като опитни зайчета при изграждането на прекрасния нов свят...

"Социалният експеримент в Китай под ръководството на председателя Мао, е един от най-важните и успешните експерименти в историята.„ Дейвид Рокфелер, Ню Йорк Таймс, 10 август 1973 г.

Нечувано зло! Организирано отнемане на органи от живи хора!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!