Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Поредната окупация на България започва през септември

us армия

САЩ изпращат подразделение на морската пехота в България. Ненчев, Митов и шефа Борисов, ако не знаете и по БТА го съобщиха.

Подразделение на морската пехота на САЩ ще бъде разположено тази есен в България, за да помогне за успокояване на  безпокойствата на съюзници от НАТО от намесата на Русия в Украйна. 

Това съобщи бригаден генерал Норман Кулинг, заместник-командващ на корпуса на американската морска пехота в Европа, цитиран от Асошиейтед прес.

Той уточни пред АП, че 155 американски морски пехотинци с 4 танка, 6 бронетранспортьора и 3 гаубици е предвидено да пристигнат в България до началото на септември. Те ще тренират за период от 18 месеца на полигона “Ново село” заедно с български, румънски и други съюзнически сили.

По-рано тази седмица министърът на отбраната на САЩ Аштън Картър обяви, че страната му ще разположи тежки оръжия в Естония, Латвия, Литва, Полша, Румъния, България и Германия.

“Несъмнено нашето намерение е да убедим руснаците и (президента Владимир) Путин да се въздържат от агресия и да се  върнат в общността на мирните страни”, каза пред АП бригаден генерал Норман Кулинг.

Джими Картър: САЩ е най-големия подпалвач на войни

САЩ са разпалили 201 от 248-те военни конфликта след края на ВСВ
American Journal of Public Health
публикува доклад, изследващ всички въоръжени конфликти, избухнали след края на Втората световна война до днес...

Как САЩ създадоха КОМУНИЗМА

Той обясни, че освен възпиращ ефект, разполагането на подразделението на морската пехота в България има за цел да подобри способността на въоръжените сили на САЩ да действат заедно със сили, които използват различно оборудване и методи.

Морски пехотинци ще бъдат изпращани в България на ротационен принцип за по 6 месеца, уточни Кулинг.

Той отбеляза, че “в идеалния случай кулминацията (на такива разгръщания) е интегрирани упражнения с подразделения от все повече съюзнически страни, които са способни да поискат огън от друга артилерия, нашите танкове маневрират в подкрепа на техните пехотни подразделения и обратното”.

Съединените щати вече редовно провеждат учения с други държави от НАТО, припомня Асошиейтед прес.
Американският адмирал Марк Фъргюсън заяви днес в Румъния, че маневрите в последно време показват, че Алиансът е способен да тренира и действа навсякъде в Северна и Източна Европа.

НАТО успешно премести временно съвместното командване на  съюзническите сили от Неапол, Италия, в Румъния за учения този  месец с участието на 1000 войници от 21 страни, отбеляза  Фъргюсън.

Това стана на фона на усилията на Алианса да увеличи своя  капацитет за реагиране на действията на Русия в Украйна и други  предизвикателства пред сигурността, посочва АП. /vestnikzora.com/

Да не забравяме: САЩ наложиха комунизма на света

Списание „Американски Евреи” от 10-ти септември 1920 година пише: „Болшевишката революция в Русия беше работа на Еврейски мозъци, извършена от Еврейско недоволство, чрез Еврейско планиране, чиято цел е да създаде Нов световен ред...

САЩ създадоха комунизма в Русия, а след това и в Китай, издигайки на власт Мао Дзедун, осъществил най-големия геноцид в историята (Видео)

Комунистически Китай е моделът на планово общество на Новия световен ред [+Видео]

Комунистически Китай служи за лаборатория на глобализма, за опитно поле, където 1.4 милиарда души живеят като опитни зайчета при изграждането на прекрасния нов свят...

"Социалният експеримент в Китай под ръководството на председателя Мао, е един от най-важните и успешните експерименти в историята.„ Дейвид Рокфелер, Ню Йорк Таймс, 10 август 1973 г.

Нечувано зло! Организирано отнемане на органи от живи хора!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!