Следвайте "Буднаера" в Телеграм

За чиста и свята Държава

Обичам България

Някога домът на българина бе неговата крепост. Там той се чувстваше сигурен и спокоен. Даже комунистите, тези противници на частната собственост не посмяха да посегнат на българския дом. Сега домовете ни са грабени, опожарявани, взривявани, а помощ от никъде няма. Сега всичко е в развалини и пустош, защото така изисквала демокрацията.,,Щом нямате пари да си плащате данъците - продавайте имоти. Щом керемидите над главите ви са ваши, значи не сте бедни - продайте ги, за да се нахраните!" - Казаха го и всички чухме.   

Какво ни се случи, българи? Защо ни се случи това, кой ни го направи?
Социалистическите демонократи създадоха от страната ни пустиня, а после започнаха да обявяват за оазис и най-нищожното буренче. Така им били предписали от Интернационалния мошенически фонд и Световната банда. Дали наистина така са им предписали? Когато преди години твърдяха, че ако им повярваме ни чака райски живот, ние вярвахме и се борихме за този рай. После преживяхме измамата, усетихме по твърде

болезнен начин лъжата. Ние вече знаем:
Паразитният тип демокрация създава само пустини, които освен миражи, друго не могат да родят. Ние вече не им вярваме!

   Не искаме гладната им демокрация, не искаме безутешния и хаотичен ред, нито вонящите им нрави, нито предлаганото ни мизерно място в обедняващия свят, нито правото на отчаяние и отказа от човещина. Не искаме и не бива да приемаме несправедливия тип обществена уредба, който се мъчат да ни наложат. Не бива държавата ни да стане тяхно притежание, щом мислим за децата си. А каква държава искаме?

Нашата Държава ще бъде физически чиста. Ние няма да допуснем вятърът да развява купища боклуци из улиците. Скитащи кучета няма да разнасят зарази из градинките, където играят малчугани. Замърсяването на жизненото човешко пространство ще бъде наказано най-строго. Преносителите на болести и паразити ще бъдат изолирани от здравите хора до пълното им излекуване. На никого няма да е позволено да трови съседите си с мръсотии. Ако пък някой предпочита нечистотията - ние няма да му позволим да живее сред останалите. Правото на българина да обитава здравословна и чиста среда има предимство пред правото на някакъв си особен азиатски манталитет на типове с извратено мислене. Ще премахнем кучешките глутници, няма да ни спрат воплите на ,,природо-" и "еко-" защитници за равното право на съществуване на всички живи същества - от бацила, през бясното псе до професора. Нашата ценностна скала е друга. Ние се стремим към човешки свят, където висша ценност е човекът. Където правата нарастват с приноса към Общността.

Нашата Държава трябва да бъде духовно чиста. В нея не може да има място за разложителните идеи на социалния паразитизъм. Недопустимо е да отнемат произведеното от българския селянин, за да нахранят оня, който никога и не е помислял да се труди. Необходимо е да се ликвидира възхвалата на престъпността. Възмездие да има за всяко причинено зло. Извратеността да бъде заклеймена. Със закон ще забраним не само рекламирането и поощряването, но и търпимостта към всякакъв вид аморалност. Ако пък някой си е позволил да покаже липса на нравственост по какъвто и да било повод - той никога няма да заеме пост, свързан с власт над други хора. Проявите на обидно и непочтително отношение към Българската нация и Държава ще бъдат криминализирани. Българинът има право на чест и достойнство. Българинът може и има право да бъде горд със своите корени,  с великата си история.

Българската Държава ще бъде национално чиста. Ние сме гостоприемни, но пришълците са длъжни да знаят, че в страната ни те са или гости, или по работа. Туристите са добре дошли - враждебно настроени към коренното население пришълци няма да търпим. Не по-малко зло е икономическото нахлуване на всякакви интер, мулти и подобни на тях международни далаверджии, незачитащи не само нашите, но и своите собствени закони. Обидно е те да изкупуват на безценица българската земя и стопанството ни, а ние да им бъдем наемни слуги. Нека всеки бъде господар в собствения си дом. Натрапниците нека знаят:

В Българския дом господари са Българите!    

   Нашата държава ще бъде чиста и свята. А по въпроса република или монархия, отговорът се съдържа е незаконността на републиката. За каква чистота говорим, ако се съгласяваме да бъдем съучастници в едно престъпление? Пък и какво добро видяхме от републиката, с какво тя заслужи пред нас нашето уважение? По този въпрос народът още не е казал своята дума, ние ще му дадем възможност да я каже.

   Упрекват ни, че подобна позиция е призив за бунт. Може и така да е. Но не всеки бунт е противодържавен. Ние се бунтуваме не срещу Българската Държава, а срещу грабежа, на който тя е подложена. Ние се опълчаваме срещу държания разпад, против унищожаването на родината ни, против нейното окупиране от всякакви противобългарски настроени субекти. Чувството за държавност е вродено в Българина - как можем да не се вдигнем на борба с национално освобождение?

Българската Държава живее в нас и чрез нас!

   България ще е жива докато ние живеем в нея и заради нея. Ние не сме само бъдещето на България, ние сме самата България. Затова пред нас стои само един избор: да победим или да умрем!

   Ние сме народът на Тангра. Ние сме воините на Тангра. Ние никого не превръщаме в роб и никому не ставаме роби. Дойдохме тук като свободни хора, проливахме кръвта си като свободни и ако е казал Бог - ще умрем свободни! Докато сме живи, докато във вените ни тече гореща българска кръв, ние ще повтаряме завета на своите деди: Свобода или смърт!

   Някога имахме свой Български Дом Вярвахме в своя Бог и бяхме верни на своя Владетел. Знаехме, че сме Българи, свободни хора, и че Небето ни закриля. После един чужд окупатор, прогонихме Владетеля и обърнахме гръб на Бога. При което загубихме своята Свобода, Щастие и Дом.

   Тъгуваме по загубеното, мъчно ни е, но как да си го върнем?

   Нека се изпълним с непримиримост към злото, нека отворим сърцата си за Бога на българите, нека призовем Владетеля! Държавата ни отново ще бъде честита и чиста. Щастието отново ще се върне при нас! 

illuminatibg.blogspot.com.au

САЩ създадоха комунизма в Русия, а след това и в Китай, издигайки на власт Мао Дзедун, осъществил най-големия геноцид в историята (Видео)

Без САЩ комунизма нямаше да се роди

Списание „Американски Евреи” от 10-ти септември 1920 година пише: „Болшевишката революция в Русия беше работа на Еврейски мозъци, извършена от Еврейско недоволство, чрез Еврейско планиране, чиято цел е да създаде Нов световен ред...

Как САЩ създадоха КОМУНИЗМА - или за участието на капиталистите в революциите

Комунистически Китай е моделът на планово общество на Новия световен ред [+Видео]

Комунистически Китай служи за лаборатория на глобализма, за опитно поле, където 1.4 милиарда души живеят като опитни зайчета при изграждането на прекрасния нов свят...

"Социалният експеримент в Китай под ръководството на председателя Мао, е един от най-важните и успешните експерименти в историята.„ Дейвид Рокфелер, Ню Йорк Таймс, 10 август 1973 г.

Нечувано зло! Организирано отнемане на органи от живи хора!

Новият Световен Ред е КОМУНИЗЪМ: Австралийският конгрес разобличава Новия световен ред [Видео + Audio]

Ан Бресингтон подчертава, че Римският клуб, в който членуват Тед Търнър, Буш, Горбачов и общо взето всички, които дърпат конците, никога не се е отказвал от идеята за световно господство на КОМУНИЗМА...

"През 1987 г. Михаил Горбачов, също член на Римски клуб, каза: Вървим към Нов Световен Ред, светът на комунизма и никога няма да се върнем назад"

Отровните корени на комунизмаЧервената симфония (революцията под рентген)

Блестящото описание на коммунистическо-банкерския заговор, направено от един от непосредствените изпълнители на задачите в този заговор - Христиан Раковски...

Демокрация по американски: изкуство за манипулиране на хората в интерес на твърде ограничен кръг личности от световния елит (Напомня ли ви социализма? Може да не е случайно!)

ВИНАГИ И ПРИ ВСИЧКИ ОБСТОЯТЕЛСТВА се подчертаваше, че именно Русия и само Русия е основният стратегически противник на САЩ. Това звучеше много странно през 1998 г., когато Русия беше слаба както никога - а в същото време Китай ставаше все по-богат и по-силен. Независимо от това, НЕ !КОМУНИСТИЧЕСКИ! КИТАЙ, А ИМЕННО РУСИЯ се възприемаше в САЩ като основен враг...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!