Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Египетските пирамиди са построени от великани (видео)

Египетския сфинкс

Днес много учени поставят под съмнение факта на изграждането на пирамидите на африканския континент от древните египтяни.

Това, че пирамидите са били гробници на фараоните, не означава, че те са изградени от роби на древен Египет, както твърди официалната история на света. До това заключение са стигнали археолозите, които периодично намират в много части на света останките на гигантски хора, които, според изследователите, са създателите на първото от седемте чудеса на света.


Древните погребения на необичайно големи хора наистина има по целия свят (въпреки че тези констатации по очевидни причини са скрити от нас), и не само на сушата, но и под водата. Например, преди няколко години в Якутия са открити останките на гигант, който принадлежи, както изглежда, към мистериозна раса, напълно отричаща представите на човека за неговите далечни предци и развитието на живота на нашата планета.

Учените, които не са склонни към консервативна гледна точка за историята на човечеството, вярват, че преди 12-20 000 години Земята е била обитавана от хора- гиганти, достигащи ръст от 12 метра и повече. Великаните от древността са притежавали невероятна физическа сила и са били невероятно, дори за съвременния човек, интелигентни.

Дали това е било свързано с размера на техния мозък – много пъти по-голям от нашия, не е известно, но именно на тази раса много учени приписват изграждането на пирамидите.

При това те са построили подобни структури не само на африканския континент, но и в Южна Америка, а и на много други места на планетата могат да се видят същите тези тайнствени пирамиди.

Ние все още не знаем с каква цел са били създавани пирамидите. Може би те са били нещо като комуникационни канали на древния човек с Космоса. Своите познания високоинтелигентната раса може да е получавала от Вселената, която съхранява изобилие от информация и отговори на всички въпроси.

Top 10 places for unforgettable holiday trips! Top 10 places for unforgettable holiday trips! Kliknite ovdje da saznate svoju budućnost za narednih nekoliko godina Kliknite ovdje da saznate svoju budućnost za narednih nekoliko godina Топ 10 на евтините начини за отслабване! Просто пийте преди лягане и сутрин... Топ 10 на евтините начини за отслабване! Просто пийте преди лягане и сутрин... Има няколко хипотези за това как гигантите, обитавали някога нашата планета, са изчезнали от повърхността и, оставяйки ни по целия свят, материални доказателства за съществуването си.

Най-вероятно техният огромен ръст е свързана с високото съдържание на кислород във въздуха, и когато съставът на атмосферата, климата на планетата и нейната гравитация започнали да се променят, създадените условия са се оказали неприемливи за живеене на гигантите и са довели до смъртта им.

Или те просто са напуснали планетата, което е по-вероятно.

Кратко филмче по темата (на руски)

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!