Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Фалун Дафа ми помогна да оцелея от рак и инсулт

Преследване на Фалун Гонг практикуващи в Китай
Преследване на Фалун Гонг практикуващи в Китай

През 1997 г. бях диагностицирана с рак на маточната шийка. През следващите шест месеца ми бяха назначени лъчетерапия и химиотерапия, които не бяха без последствия. Загубих всичката си коса и отслабнах. Когато ме изписаха от болницата лекарите казали на семейството ми, че ми остават само три месеца живот.

Една сутрин видях хора да практикуват Фалун Дафа на баскетболно игрище. Мой съсед ми разказа за практиката и започнах да правя упражненията. Бързо изчезнаха болките, а косата ми започна да расте отново гъста и черна. Напълнях и кожата ми възвърна блясъка си. Здравето ми се възстанови до такава степен, че бях в състояние да се върна отново на работа. Учителят Ли ми даде живота обратно.

Пълно възстановяване от автомобилна катастрофа

Една година след като започнах да практикувам Фалун Дафа бях в автобус, който се обърна. Много пътници бяха ранени. Аз ударих главата си и тя започна да се подува. Шофьорът помогна на ранените да бъдат транспортирани до близката болница и предложи да заплати медицинските разходи на всички ни. Но аз знаех, че ще се възстановя, защото бях под закрилата на Учителя и не останах в болницата, нито приех обезщетение.

Когато се прибрах у дома семейството ми ме караше да пия лекарствата за моята травма на главата. Взех няколко хапчета, но не се почувствах добре, затова ги спрях и се концентрирах върху изучаването на Фа и правенето на упражненията. Само няколко дни по-късно травмата на главата ми бе напълно излекувана.

В лабиринт

Китайската комунистическа партия (ККП) започна преследването на Фалун Дафа на 20 юли 1999 г. След това бях подложена на голям натиск да спра да практикувам. Моето разбиране за Дафа не бе солидно, затова спрях.

Но дълбоко в себе си вярвах, че Фалун Дафа и Учителят Ли са добри, така че когато другите се опитваха да ме накарат да се обърна към други практики аз не проявих интерес.

Връщане към Дафа

Четиринадесет години по-късно, през април 2013 г., се запознах с друга практикуваща Фалун Дафа. Тя беше спряла да практикува след началото на преследването. В последствие състоянието на сърцето й се влошава и след като не намира подобрение от медицинското лечение се завръща в Дафа. Здравето й се подобрява и дори туморът на маточната й шийка изчезва.

След срещата ни аз реших, че ще започна да практикувам отново, ако се разболея. Една седмица по-късно усетих внезапна слабост в десните ми ръка и крак. Лекарят ми каза, че е в резултат на инсулт.

Отидох на близкото място за практика на Фалун Дафа и казах, че искам да практикувам отново. Практикуващите там ме посрещнаха топло. След около месец слабостта в ръката и крака ми изчезна и се почувствах много по-добре.

Фалун Дафа е добра

Тъй като Фалун Дафа спаси живота ми много пъти, сега където и да отида казвам на хората за практиката и искам всички да знаят, че Фалун Дафа е добра.

Върнах се в родния ми град, за да отида на сватба в края на 2013 г. Докато бях там раздавах информационни материали за Фалун Дафа на моите роднини, приятели и съседи. Разказах им за прекрасните и чудни неща, които са ми се случили. Много хора дойдоха да чуят, че Фалун Дафа е добра. Повече от 20 от тях заявиха, че ще се оттеглят от ККП.

Съжалявам, че съм пропуснала 14 години, през които не практикувах. Но това само ме направи по-решителна и усърдна, за да компенсирам за загубеното време и да използвам всяка възможност да правя това, което всеки практикуващ трябва да прави. /minghui.org

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!