Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Извършва ли правителството национално предателство? През 1999 година парламентарните партии не пуснаха бежанци!

По повод на искането на македонската страна за препращане на бежанци към България на 4 април 1999 година е свикана среща на лидерите на парламентарно представените партии с министър-председателя. Присъстват Иван Костов, Георги Първанов, Ахмед Доган, Екатерина Михайлова, Анастасия Мозер, Александър Томов.

Всички подкрепят Съвета за сигурност към Министерски съвет, само Първанов не категорично, да не се допускат бежанци на българска

територия. Позицията е, че страната ни отпуска квота само за 5000 души, но иска да резервира част от местата за евентуални бежанци от Западните покрайнини. И то само за 7 дни, защото няма пари за издръжката им, като дава за пример богата Норвегия, която приема само 3000 души. Освен това се изпраща нота до Македония, че бежанци не могат да се препращат по всички международни спогодби. Тогава не бяхме член на НАТО и ЕС, но удържахме на натиска.

Вижте картината днес:

И двете правителства начело с Бойко Борисов пуснаха и продължават да пускат десетки хиляди нелегални емигранти от Турция. Това безконтролно влизане продължава пета година. Правителството говори, че щяло да прояви солидарност с останалите европейски страни (!!!). Само дето сме най-бедната държава в ЕС, с най-лоша демографска структура, със собствени етнически проблеми и високи нива на емиграция. Всички тези негативни тенденции се ускоряват с подобна безотговорна политика. Това, което в момента правят не е ли национално предателство?

Общество.нет

И австрийците започнаха да ни връщат нелегални имигранти – защо мълчи правителството?

И белгийците започнаха да ни връщат бежанци

Обама официално подкрепи подмяната на населението в България – вкарва ни в югославски сценарий

В ЕС България е най-близко до провалена държава

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!