Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бианка Панова: Нешка Робева ни тъпчеше с хормони!... нещата са още по-зле отпреди 25 години

Бианка Панова

Бианка Панова обвини Нешка Робева за проблемите си

Бианка Панова е започнала да придобива мъжки черти на лицето си и грубовати форми на тялото си. Това е констатацията на хората от обкръжението на златното момиче на България. Тя е станала жертва на прекомерната употреба на хормони по времето, когато е тренирала художествена гимнастика. Хормоните са се отразили на визията на бившата състезателка по художествена гимнастика.

Неприятните промени в организма на Бианка са се появили с известно закъснение в следствие на хормонален прием в средата 80-те години. Панова е състезателка от звездния състав на Нешка Робева до началото на 90-те години, след което тя емигрира в чужбина. За възмъжалата си физика Бианка обвинява бившата си треньорка.

Според сведенията, напук на върховните си постижения Нешка Робева е прекалявала с хормоналните хапчета на закуска за своите момичета, като им разрешавала да хапват само по един грейпфрут и няколко чаши минерална вода.

След кариерата си на треньор по спортна  гимнастика на националните отбори на Италия, Белгия и  Швейцария, Бианка в момента живее в Испания. В Барселона, Чавдар Нинов, съпругът на бившето златно момиче има клиника, в която се практикува миопунктура. Това е революционна терапевтична система, съобщава вестник Всеки ден. В клиниката му помага бившата спортистка и негова настояща съпруга.

В свое интервю преди дни Бианка заяви, че няма намерения да се връща в родината си. „Там живота е много по-уреден, а тука проблемите са много“, споделя бившата спортистка.

Бианка Панова споделя още, че не вижда никакви промени в България към по-добро. Даже нещата са още по-зле отпреди 25 години, допълва тя. „Идвам си рядко и то за да видя най-близките си хора“, тъжно разказва тя.

С парите, които е спечелила в чужбина Бианка Панова възнамерява да пътешества по света и да се радва на щастливото си семейството. /razkritia.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!