Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Забравете за Г-7 в Бавария, истински важните хора се събраха седмица след Обама, Меркел и Камерън в Австрия... (Но какво остава скрито от света?)

"Билдерберг"

 „Забравете за Г-7 в Бавария, истински важните хора се събират седмица след Обама, Меркел и Камерън. В Австрия“, написа в. „Гардиън“, когато в курорта Телфс-Бухен започна срещата на членовете на т.нар. група Билдерберг. В полите на Алпите пристигнаха едни от най-могъщите и богати хора на планетата - политици, банкери, шефове на тайни служби, босове на компании от технологичния и военнопромишления сектор.

Далеч от микрофоните и без какъвто и да е натиск „световното правителство“ ще заседава четири дни, за да обсъди открито глобалните теми и според някои, да начертае бъдещото им решение."

Конференцията не прилича на никоя друга по света. Не се преследва конкретен резултат, няма официален дневен ред, договори и резолюции. Няма гласуване. И въпреки това билдербергите организират може би най-важния форум за годината.

Проблемите, които ще бъдат дискутирани в Австрийските Алпи тази година, са последиците от създаването на изкуствен интелект, политиката спрямо Русия, стратегията „Ислямска държава", президентските избори в САЩ и естествено „горещият картоф" на Стария континент - Гърция. /illuminatibg.blogspot.com.au/

Сега вижте как организацията крие най-големите си тайни, при това пред очите на всички.

1. Мястото на срещата е известно

Тази година Билдерберг групата се среща в хотел в Австрия. Миналата година бе Копенхаген, а те никога не крият местонахождението си.

2. Участниците са известни

Официално е публикуван и списък на участниците. Сред лицата, които участват, на срещата на Билдерберг групата са Жозе Мануел Барозу, някогашният председател на Европейската комисия, Хайнц Фишер, президентът на Австрия и премиерът на Белгия, Чарлз Мишел, финансовият министър на Великобритания Джордж Озбърн, председателят на борда на съветниците в Goldman Sachs Робърт Зелик, бившият бос на МИ-6 Джон Соърс, бившият държавен секретар Хенри Кисинджър. Също така на срещата ще присъстват и лидерите на големите световни компании като например Google и Deutsche Bank. И нови лица: историкът Найъл Фъргюсън, министърката на отбраната на Германия Урсула фон дер Лайен, изпълнителният директор на Ryanair Майкъл Олиъри. Входът е само с лична покана..

3. Темите на срещата не са табу

Преди срещата на Билдерберг групата се публикуват и темите, които ще се обсъждат. А темите тази година са: изкуствен интелект, заплахите с химическо оръжие, световната икономическа криза, европейската стратегия, глобализацията, Гърция, Иран, Близкия изток, НАТО, Русия, тероризма, Великобритания, САЩ, изборите в САЩ.

4. Сериозна охрана

Срещата на Билдерберг групата винаги е изключително охранявана. Районът около мястото на срещата е затворен изцяло и няма нужда от персонална охрана. Целият периметър е отцепен и дори птица не може да прехвръкне, а дръзналите да приближат смелчаци направо се арестуват.

5. Но … Никога няма да разберем какво е било казано на срещата

Според правилата, никой от присъстващите не говори за това, което е било казано на срещата на Билдерберг групата. Пълно мълчание пазят не само бизнесмените, а и политиците, които уж са избрани от народа. Преписи няма. Няма доклади, няма дори секретарски бележки от срещата. Интервюта не се дават, а всеки решил да разпита участниците бива арестуван. Участниците си тръгват в пълна тишина. Точно както са и пристигнали. /razkritia.com/

Засиленото полицейско присъствие около хотела в Австрийските Алпи гарантира, че никаква информация няма да излезе през плътно затворените врати в Телфс-Бухен.

Но през процеп в солидната стена на секретност все пак успя да се прокрадне, че „Билдерберг", според Guardian, застава на президентските избори през 2016 г. в САЩ зад снахата на Рокфелер - Хилари Клинтън (правилно сте разбрали - според финансита Джим Уили, Бил Клинтън е незаконен син на Рокфелер - по това време го е писало и във вестниците).

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!