Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ислямска държава се ширят в кралски лукс в дворецът Мозех, САЩ не могат да ги намерят...

Лидерите на „Ислямска държава” твърдят, че живеят супер луксозно огромно имение, което те отнели от арабски шейх милиардер. Джихадистите публикуваха в своите профили в социалните медии снимки на великолепния имот. Надпис към тях гласи „Замък за тираните на Катар в Палмира”.

Снимки на имението от въздуха показват как разкошни градини заобикалят имението в сърцето на сирийската пустиня. Твърди се, че истинските му собственици

– кралското семейство на Катар – са го изоставили с приближаването на „Ислямска държава”. 

Лидерите на ислямистите, които превзеха през май намиращият се наблизо Палмира, сега казват, че са превърнали луксозната къща в своя щабквартира. 

Потребители в мрежата твърдят, че имението се нарича дворецът Мозех и е построен за емира Мозех, майката на сегашния емир на Катар, шейх Тамим бин Хамад бин Халифа ал Тани. 

Имението има подобен стил на къщата, която скоро ще стане лондонската резиденция на емира, който е получил образованието си във Великобритания. Когато бъде готов, дворецът ще има 13 спални и ще стане най-скъпия частен имот в Лондон, като стойността му ще възлезе на около 280 милиона британски лири. Дворецът ще стане и първата жилищна сграда, която ще надмине цената от 200 милиона британски лири. /blitz.bg/

Лидерите на Ислямска държава проповядват пред всичките си последователи спартански живот и връщане към корените, като отричат колите, интернета, телефоните, модерните оръжия и всяко достижение на лукса и модерните технологии. Зад маската на целия този аскетизъм обаче се крие алчност, която надминава всички очаквания. Тъй като лидерите на организацията си присвоиха кралски дворец, в който да живеят като шейхове.

Снимки от разузнавателни дронове показват, че лидерите на Ислямска държава живеят в огромно имение, превзето от арабски милиардер. Къщата принадлежала на член на кралското семейство на Катар, но била изоставена, след нахлуването на джихадистите в Сирия и поставянето й под контрол.

И докато вербуваните бойци на организацията спят в пещери, обучават се насред пустинята и живеят кошмарен живот, техните лидери, си живеят като крале, наслаждавайки се на лукса и парите.

Беседки, езера, маслинови гори, мраморни тераси като от 1001 нощ, легла с балдахин, плувен басейн, заседателна зала и десетки спални. Имението разполага с 13 спални и още куп удобства, като е оценено на стойност 280 милиона долара.

Строежът на вилата и довършването й е прекратено, след като Ислямска държава нахлува в Сирия. Бивш служител в имението разкрива и подробности за вилата — по думите му, тя е една от най-скъпите в света, а мраморът в нея е идентичен с този, от който е изградена джамията в Саудитска Арабия — една от най-големите и най-скъпи джамии в света. /razkritia.com/

Да не забравяме: САЩ наложиха комунизма на света

Списание „Американски Евреи” от 10-ти септември 1920 година пише: „Болшевишката революция в Русия беше работа на Еврейски мозъци, извършена от Еврейско недоволство, чрез Еврейско планиране, чиято цел е да създаде Нов световен ред...

САЩ създадоха комунизма в Русия, а след това и в Китай, издигайки на власт Мао Дзедун, осъществил най-големия геноцид в историята (Видео)

Комунистически Китай е моделът на планово общество на Новия световен ред [+Видео] Комунистически Китай служи за лаборатория на глобализма, за опитно поле, където 1.4 милиарда души живеят като опитни зайчета при изграждането на прекрасния нов свят...

"Социалният експеримент в Китай под ръководството на председателя Мао, е един от най-важните и успешните експерименти в историята.„ Дейвид Рокфелер, Ню Йорк Таймс, 10 август 1973 г.

Нечувано зло! Организирано отнемане на органи от живи хора! Трупащи се доказателства разкриват ужасяваща картина на убийства и осакатяване в Китай. Доклади от свидетели и китайски лекари показват, че хиляди практикуващи Фалун Гонг са били убити заради органите им, които се продават и трансплантират за огромна печалба в трансплантационния бизнес. Извършителите са служители на управляващата Китайска комунистическа партия (ККП), действащи в сътрудничество с хирурзи, затворнически власти и военни служители...

Как САЩ създадоха КОМУНИЗМА - или за участието на капиталистите в революциите

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!