Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Японските власти признават за съществуването на НЛО

На 17 април 1981 г. екипажът на японски товарен кораб, на западния бряг на Япония, на 300 километра от град Каназава,   наблюдавал излитащ от океана диск с форма на НЛО. Обектът излъчвал синя светлина и вдигнал такава вълна, която почти покрила кораба.

След това неидентифицираният обект зависнал във въздуха и тръгнал към товарния кораб, заобикаляйки го. После „летящият диск“ в продължение на 15 минути ту кръжал в близост до кораба, ту зависвал във въздуха.

Както отбелязват свидетели, той се движел около кораба толкова бързо, че било невъзможно да бъде разгледан добре, с изключение на тези моменти, когато увисвал във въздуха.

Когато обектът отново потънал във водата отново вдигнал огромна вълна, която повредила кораба. Това не е изненадващо, тъй като размерът на обекта според капитан Усуда четири до пет пъти надвишавал дължината на плавателния съд. По време на полета на НЛО връзката изчезнала, а навигационните устройства сякаш побеснeли.

По-късно официалният говорител на японската брегова охрана каза за инцидента: „Според интервютата с членовете на екипажа и на базата на атипични повреди по корпуса, ние вярваме, че той се е сблъскал с нещо необичайно. Официално ние наричаме това неидентифициран обект, просто НЛО „.

Трябва да се каже, че това не е единственото признаване на феномена НЛО от официални държавни структури на Япония и длъжностни лица. Още през 1967 г. генерал Канси Исикава, който тогава е началник на генералния щаб на Военновъздушните сили, заяви: „В този случай, ако НЛО са летящи обекти, които се реят във въздуха, те очевидно може бъдат уловени от радар. И многобройни факти свидетелстват, че те са наблюдавани с помощта на радар. Следователно НЛО наистина съществуват и, може би, те идват от космоса.„ /nepoznato.energetika-bg.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!