Следвайте "Буднаера" в Телеграм

България продава на Украйна бронемашини под предлог - спасителна техника. Сорос диктува американския сценарий в Украйна, България го следва?

Сорос
Сорос призна, че е отговорен за държавния преврат и масовите убийства в Украйна

Сорос диктува американския сценарий в Украйна?

Хакерската група „КиберБеркут“ публикува кореспонденция, за която се предполага, че е между украинския президент Петро Порошенко и американския милиардер Джордж Сорос, предаде РИА Новости.

Според данни на „КиберБеркут“, в писмата си Сорос потвърждава, че САЩ трябва да предоставят на Украйна летално оръжие и тайно да обучават украинските военни извън страната, на територията на Румъния например.

Освен това, според разкрития от хакерската група документ, американският генерал Уесли Кларк и полският Валдемар Скшипчак е трябвало да помогнат на Порошенко да намери начин да възстанови боеспособността на украинската армия в условията на Минските споразумения. В публикуваната кореспонденция Сорос твърди, че Еврокомисията според него, трябва да заделя за Украйна ежегодно по един милиард долара. „Новата Украйна е буквално на границата на колапса“, отбелязва милиардерът. /19min.bg/

България продава на Украйна бронемашини под предлог - спасителна техника

България продава на Украйна бронемашини под предлог - спасителна техника

/КРОСС/ България продава на Украйна немски бойни машини за пехотата (БМП) като ги оферира като „аварийно-спасителни машини", съобщи lifenews.ru, като публикува и разменена бизнес-кореспонденция между българската „Индустриална инженерингова компания" и украинския холдинг „Спецтехноекспорт".

От документите става ясно, че машините са на основата на демитализирано шаси „Мардер" и струват по 48 000 евро за брой. Според руската медия, тъй като германците вече са преминали на друг тип шаси за БМП за въоръжението на своята армия, то българите са успели да закупят на безценица остарялата техника, която сега предлагат на Киев.

Става ясно още, че машините са лишени от военните си допълнения и ще се ползват за спасителни работи. От публикуваните документи не става ясно дали има сделка към момента, тъй като те са датирани от март 2015 година.



Прочети цялата статия тук: http://www.cross.bg/mashini-bulgariya-mashinite-1467894.html#ixzz3bzlTCUbg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!