Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Учен: След смъртта си хората попадат в паралелен свят и се прераждат

Американски професор има научно доказателство за съществуващите паралелно светове

прераждане

Физикът от Университета в Северна Каролина, САЩ Роберт Ланц заяви, че съществуват паралелни светове, което може да бъде доказано чрез теорията на биоцентризма (част от квантовата физика), съобщи an-online. Според ученият, смъртта може да се приеме за илюзия, въпреки разпространените в човешкото общество схващания за окончателен край на личността.

Доказателството, че след смъртта си хората преминават в паралелен свят Ланц дава чрез опита на Юнг- наблюдение върху частици, които проникват върху специален екран. „Когато наблюдавам тези частици, те се движат бързо, като куршум, но отместя ли поглед, започват да се движат вълнообразно”, казва професорът.

Тези наблюдения са навели ученият на мисълта, че частиците се намират в различни светове, затова и се държат по различен начин. Според Ланц, паралелните светове може и да са повече от два.

Ученият смята, че човек се намира след смъртта си в мъртво състояние и в паралелния свят, където става нов етап от неговото прераждане и той се връща на земята във вида на ново същество. Тялото подобно на есенен лист изгнива, но душата остава и дава началото на нов живот.

Тази възможност – за прераждането на душата – е заложена в много свещени писания и религии, за паралелен свят разказват и хора, преживели клинична смърт, така че теорията на професор Ланц се опитва да докаже нещо, което хората твърдят отдавна. /БЛИЦ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!