Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Професори бият камбаната: 2050-та у нас – 3.5 млн. цигани, 1.2 турци, само 800 хил. българи!!!

gypsies

В 2050г. започва четвъртата българска държава, съставена основно от цигани, турци и екзотично българско малцинство, обявиха професори от Центъра за демографска политика.

Според техни прогнози, базирани на официалните преброявания на населението досега, през 2050г. циганите у нас ще бъдат 3,5 млн, турците - 1,2 млн, а българите - едва 800 хил. души.

Ситуацията беше сравнена с Армагедон от проф. Петър Иванов. Етносът, който сега има мнозинство, загубва културната си идентичност - българите дори не наричат децата си с български имена. Очертавайки дебългаризирането, той посочи разширяващото се присъствие на чалгата и навлизането в политиката на циганския манталитет - на тарикатство, кражби, безотговорността.

Демографската криза поставя заплахи към националната и икономическа сигурност на България, предупреди проф. Петър Славейков. Застаряването и намаляването на населението и особено на българския етнос води до проблеми с работната сила и със социалните плащания, поставя въпроса за бъдещото политическо развитие на страната, подчерта той.

Ромският проблем сега е воденичен камък за България и ако до 20 години не бъде решен, страната ни ще се удави, смята проф. Трендафил Митев. Ромската общност е най-динамично развиващата се и най-деградиращата. Тя сега стига векове надолу - на нива, на които никога не е била, посочи още професорът. Припомни още, че проблемът е бил решен и то нелошо в България - „минавайки през Строителни войски, ромът имаше професия и самочувствие на равен на българина. На ромските деца се даваха дрешки и книжки, а не пари на майките да раждат", обясни проф. Митев.

Според прогнозите на Центъра, българският етнос през 2075г. ще е от 500 000 души, а през 2100г - на 300 000. Същевременно, турците ще са 1,3 млн в 2075г, а в 2100г. - на 1,5 млн. Циганите от 5,5 млн. в 2075г ще станат 8 милиона през 2100г.

България е в състояние на национална катастрофа, обяви Костадин Костадинов. Според него демографските проблеми на страната са трета национална катастрофа - българският народ изчезва. Пари в пенсионния фонд няма и все по-малко ще има кой да работи и да го пълни, предупреди още той и подчерта, че временни козметични мерки няма да помогнат. Трябва да има специална институция и специален министър по тези въпроси, категорични са представителите на Центъра за демографска политика. Те са подготвили писмо до премиера Бойко Борисов, в което излагат вижданията си и настояват държавата да осъзнае като основен проблем постепенното изчезване на българския етнос.

Според официални данни от 1 февруари 2011 жителите на Пловдив са 338 153. Под тепетата е най-голямото ромско гето в Европа – Столипиново. Там живеят над 40 000 души. В другия голям пловдивски ромски квартал Шекер махала пък населението надминава 10 000./Newsbg/plovdivmedia.com

Европа ни дава 100 млн. да интегрираме ромите - Виктор Николаев изригна - Боян Расате взриви ефира

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!