Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Сенчестите сили, които стоят зад Новия световен ред

Сенчестите сили на Новия Световен Ред (НСР) последователно прилагат в живота плана за установяване на пълен контрол над човечеството и ресурсите на нашата планета. Дейвид Айк нарича този процес „Toтално промъкване на пръсти“, защото „те“ предприемат малки стъпки към пълно и неоспорвано поробване.

В резултат на това на масите остават в относително неведение за това, че постепенно се лишават от независимост, докато силата на октопода, известен като НСР непрекъснато нараства.

Плановете на сенчестите сили, които стоят зад НСР

Някъде в близост до върха на пирамидата се намира свръхелитарна организация, по-известна като Съвет на 13 -те семейства, която управлява всички големи събития, които се случва в света. Както следва от това название, Съветът е съставен от висши представители на 13-те най-влиятелни семейства на земното кълбо.

Все по-голям брой хора започват да осъзнават, че 99 процента от населението на света се намира под контрола на „елитния“ един процент, но Съветът на 13-те семейства се състои от по-малко от един процент от „елитния“ един процент, и никой в ??света не може да кандидатства за членство в този съвет.

Според тях, те имат право да ни управляват, само защото са преки потомци на древните богове и смятат себе си за крале. Тези семейства включват: 01 Pyramid of power - all seeing eye - financial elite

Rothschild (Bauer or Bower) Bruce Cavendish (Kennedy) De Medici Hanover Hapsburg Krupp Plantagenet Rockefeller Romanov Sinclair (St. Clair) Warburg (del Banco) Windsor (Saxe-Coburg-Gothe)

(Най-вероятно, този списък не е окончателен и някои много влиятелни кланове са все още непознати).

Ротшилдовата династия е несъмнено най-влиятелната и известна династия в света, като богатството й се оценява на приблизително 50 трилиона щатски долара!

Те упражняват властта си чрез световната банкова империя, която практически е изцяло тяхна.

Най-важните организации, които се борят да установят НСР и напълно да ни поробят, включват:

Деловият център Сити в Лондон (финанси, контролирани от Ротшилдови) – не е част от Обединеното кралство;

Федералният резерв на САЩ (финанси – частна банка, собственост на Ротшилд) – не е част от Съединените щати;

Ватикана (индоктриниране, измами и тактики на сплашване) – не е част от Италия;

Washington, DC (армия, програмиране на умове, промиване на мозъци и геноцид) – не е част от Съединените щати;

Всички по-горе организации функционират като отделни държави, като действат в съответствие с техни собствени закони, и най-вече защото в света няма такъв съд с обща компетентност, който някога може да ги привлече към отговорност.

Днес в света има много тайни общества, които работят като клонове на мега-корпорации, притежавани от Съвета на 13-те семейства.

Независимо от факта, че те получават значителни суми за работата си, членовете на тези тайни общества не са членове на „елитните“ династии, те нямат представа кои са техните господари, и нямат и представа как изглежда в действителност този план.

Промиване на мозъци

Друг начин за масово поробване, което се използва срещу нас, е така наречената система на образованието. Училищата вече не са това, което някога са били, а децата се научават да запаметяват без да се замислят и сляпо да се подчиняват.

Всъщност, системата на образованието е твърде скъпа и е неуместно да е такава в ерата на интернет.

„Защо е неактуална?“ ще попитате вие. Защото Интернет ни дава лесен достъп до практически неограничен обем информация.

Тогава защо ние продължаваме да харчим огромни суми за общественото образование? Защото световният „елит“ изисква нашите деца да се научат да се подчиняват и да мислят със стереотипи.

Какво можем да направим?

Сега вярата на човечеството виси на косъм, тъй контролът на октопода на НСР се разпространява все по-широко. От една страна, ние сме на крачка от нашето пълно заробване, но от друга страна, ние лесно можем да унищожим пирамидата на властта, само като се обединим срещу измамата от тяхна страна за да постигнем мирна революция в умовете, сърцата и душите.

В продължение на много години, аз се питах кое е тяхното най-силно оръжие, което те използват за нашето поробване. Дали това оръжие е некачествената образователната система, съчетана с постоянно въздействие върху нашите мозъци? Или това оръжие е страхът, породен от религията? Или е страх от наказание от системата (да бъдеш вкаран в затвора или убит) или такова оръжие е невидимото поробване с използване на паричната система?

По мое мнение всичко по-горе заедно има огромно влияние върху нашата общност и начина ни на мислене, но тяхното най-силно оръжие е прехвърлянето на финансовата система по наследство!

Парични роби

Финансовата система неусетно пороби човечеството и сега ни използва като парични роби. Работим всеки ден от 9 до 17:00, в скучни и потиснически условия, без никакви творчески или конструктивни стимули.

В повечето случаи, единственият мотив, който ни кара да отидем на работа, е получаването на поредната заплата – и без значение колко усилено работим – ние никога не разполагаме с достатъчно пари.

Замисляли ли сте се върху това, защо мегакорпорациите (които получават милиарди долари приходи) плащат десетки милиони на главните мениджъри, а другите служители получават минималната работна заплата?

Този подход е внимателно проектиран за да се гарантира, че хората постоянно ще живеят „на ръба на пропастта“, никога няма да имат възможност за самостоятелно обучение, самоанализ и – в крайна сметка – за духовно пробуждане.

А не е ли това основната цел на престоя ни на Земята? Да станем одухотворени същества (очевидно е, че духовност, не означава религиозност) и да завършим цикъла на преражданията?

„Те“ нямат намерение да обучават хора, способни на критично мислене и имащи духовни цели. Не, такива хора са опасни за тези семейства!

На „Тях“ са им нужни покорни „роботи“, които ще имат ум само за да управляват машините и да поддържат системата в работен режим, но са достатъчно глупави за да не задават въпроси.

Парите – това е окото на „дявола“

Корените на най-значимите предизвикателства, присъщи на нашия свят, са дълбоко в областта на финансовите проблеми: войни, болести, ограбване на Земята, поробване на хората и създаване на нечовешки условия на труд носят печалба.

Нашите ръководители са развратени от пари, и универсалната мисия на човечеството на Земята също е заменена с пари.

Така че, на първо място, защо ние се нуждаем от финансова система? В действителност, ние не се нуждаем от нея (или Вече не се нуждаем). Нашата планета не взима от нас и една стотинка за използването на нейните ресурси, а ние имаме технологии да ги извличаме без използването на физически труд.

Решението на проблемите

Ако сме по-конкретни – има „блестящи умове“, които в продължение на десетилетия разсъждават ресурсната икономика. Един такъв пример е г-н Жак Фреско, виден индустриален дизайнер и приложен социолог, който е прекарал голяма част от живота в проектиране на бъдещето.

Градовете, предложени от г-н Жак Фреско, ще бъде строени от автономни строителни роботи и ще са екологично чисти и самодостатъчни, устойчиви на земетресения и пожари.

Други хора вече обсъждат преходен план към икономиката на бъдещето, където няма да има нужда от пари, и на всички хора ще се предлагат най-добрите условия за постигане на най-висшия им потенциал – всичко за благото на цялото човечество.

Така че, въпросът ми е: ние готови ли сме да приемем бъдещето и да се отървем от контрола на „елита“ в един свят без пари, или ще позволим Новия световен ред?

Alexander Light
http://humansarefree.com
http://nepoznato.energetika-bg.com/2015/04/senchestite-sili-koito-stoyat-zad-noviya-svetoven-red/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!