Чудо! Болна от рак в 4 стадий пребори болестта с плодове!

Кандис Мери Фокс

Жена на 31, болна от рак, за която лекарите прогнозирали, че ще живее още максимум 5 години, твърди, че се е преборила с рака с консумация на плодове.

Кандис Мери Фокс отказала да се лекува с химиотерапия, след като я диагностицирали с рак на щитовидната жлеза и вместо това се е заела да „ремонтира“ коренно хранителните си навици и изоставила своя „токсичен“ съпруг.

Изумени лекарите днес констатират, че Кандис напълно се е преборила с рака, който е в рецесия и е напълно здраве.
„Вместо да живея за забавление, ваканции, работа и обичайните неща, които правех всеки ден, напълно промених начина си на живот. Реших да живея за себе си и да се наслаждавам на живота такъв, какъвто е. Това проработи“, казва англичанката.

Отказала химиотерапия

Когато й казали, че е болна от рак, Кандис била шокирана. Ракът й бил диагностициран преди три години, след което е трябвало да отиде на операция. Когато ракът започнал да напредва, отказала да се оперира и да се подложи на химиотерапия.

„Вместо това започнах да се грижа за храненето си. Всеки ден ядях ананас, грейпфрут, лимон, ябълки, киви и банани“, разказва Кандис пред британските медии, пише mkd-news.com.

Тя също така изхвърлила от организма си и останалите „токсини“, като алкохол, цигари и месо. Само шест месеца по-късно, болестта започнала да изчезва.

Без подкрепа от съпруга й

„Съпругът ми не подкрепи, когато разбра, че съм болна от рак и това е причината да се разделя с него“, разказва Кандис, добавяйки, че от него е приела и някои лоши и нездравословни навици.

Днес, след като се е излекувала със собствената си терапия, тя е напълно здрава и щастлива, че е получила възможност за нов живот.

Лекарите все още нямат обяснение как терапията е помогнала на Кандис да се пребори с рака, но работят върху изследвания доказващи взаимовръзката между храната и заболяването. Може би в бъдеще един хранителен режим би помагал в битката с някои видове рак, вместо тежката химиотерапия, надяват се учени. /razkritia.com

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!