Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Освободиха ни от Русия! САЩ вече могат да арестуват всеки у нас след тайно решение на парламента!

Народно събрание

САЩ могат да арестуват всеки у нас след тайно решение на парламента. Ние се отказваме от собствения си закон, за да могат Щатите да отвличат хора, както правят къде ли не. Сега ще имат силата да вършат каквото си искат абсолютно легитимно.

При закрити врата депутатите разгледаха вчера на първо четене Споразумението между България и Международния наказателен съд за релокация на наша територия на свидетели.

Доколкото е известно у нас няма международни терористи, нито извършили престъпления срещу човечеството българи и чужденци.

Явно депутатите, които са го приели, знаят нещо, което не казват. Другият вариант е, че дават права на САЩ да правят, каквото си искат на наша територия. Споразумението ще улесни и ТПТИ (то ще даде зелена светлина на ГМО - продуктите и шистовия газ).

"Това е пълен абсурд, който бе наложен по предложение на председателя на НС и беше подкрепен от управляващото мнозинство без основание", коментира Чавдар Георгиев от БСП.

„Министърът на правосъдието, ако има доблест, трябва незабавно да си подаде оставката”, добави той. По-късно Христо Иванов е поискал среща със социалистите заради тайнотото решение в опит да потуши недоволството им. Припомняме, че той е един от 8-те министри за смяна в кабинета от списъка на 19' от преди половин месец.

Стана ясно, че пълният текст на споразумението е липсвал от секретната секция на парламента. Интересното е, че депутатите не са могли да се запознаят с документа, но са гласували „за“. Не стана ясно обаче и кой е засекретил документа.

Припомняме, че в сряда САЩ арестуваха двама високопоставени служители на ФИФА в Швейцария по подозрения в корупция. Те ще бъдат екстрадирани в Щатите, за да се проведе срещу тях съдебен процес. Тези служители може и да са виновни, но какво общо имат с това янките и защо задържат хора, които не са американски граждани, без да е доказана вината им.

Подобен случай имаше и в България. През 2013 г. Гергана Червенкова бе обвинена от САЩ за търговия с наркотици в интернет. Тя прекара заради това в ареста близо 2 месеца, а историята й предизвика бурна обществена подкрепа. Слави Трифонов започна кампания, с която да докаже невинността й. Гери дори трябваше да бъде в Щатите. За щастие беше освободена от ареста и пусната под гаранция, а впоследствие екстрадирането й беше отменено, но само заради обществената реакция.

Ако и на второ четене бъде прието въпросното тайно решение, САЩ ще могат да правят каквото си искат у нас и вече няма да имат пречки за това, нито ще носят отговорност при грешки.

Полша си призна, че на територията й е имало мъчилища, в които са разпитвани и измъчвани хора от американските служби. В България все още нищо не се казва, въпреки че се говори за това от 15 години. Този факт повдига още един въпрос - дали е имало хора у нас, които са били незаконно задържани и измъчвани? /bradva.bg/

Кой свали Тодор Живков, но остави комунистите на власт?

" Georg Georgiev 

1. Бойко Борисов - комунист, майор от УБО , и син на полковник от МВР.
2. Цветан Цветанов – комунист, служител в ДС ! (Седмо управление ). Осиновен от баба си и дядо си – активни борци , за да бъде приет БЕЗ приемен изпит във ВУЗ ! Баща му е бил също член на БКП и личен шофьор на Григор Шопов !
3. Цецка Цачева – партийна секретарка на Окръжния народен съвет в Плевен.
4. Николай Младенов – комсомолски секретар , племенник на Петър Младенов , и син на Евтим Младенов - щатен служител на Първо главно управление на ДС - свързочник в различни посолства, като ползва дипломатически статут за прикритие.
5. Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси.
6. Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС в Благоевград .
7. Симеон Дянков – стипендиант на фондация Людмила Живкова !
8. Нона Караджова - дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП.
9. Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП ! Дядо и е бил рамо до рамо с Тодор Живков в партизанският отряд „ Чавдар” !
10. Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ,
11. Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп.
12. Правосъден министър Диана Ковачева - дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП, съпруга на настоящ лидер от БСП...
13. Аню Ангелов – Комунистически генерал ! Член на БКП от време ОНО ; и сега забележете – бил е делегат на комунистическата партия през 1990 година , когато БКП се преименува на БСП ! А тогава комунистите само за една вечер осъмнаха като „ Социалисти” "

За мен остана Адът, в който корумпираната част на източните и западните елити превърна България!
Когато на 31 октомври 1989 г
бях освободен от затвора поради пълно изтърпяване на наложената ми присъда, още на 17-ата минута бях в сградата на посолството на САЩ...

Да не забравяме: САЩ наложиха комунизма на света

Списание „Американски Евреи” от 10-ти септември 1920 година пише: „Болшевишката революция в Русия беше работа на Еврейски мозъци, извършена от Еврейско недоволство, чрез Еврейско планиране, чиято цел е да създаде Нов световен ред...

Как САЩ създадоха КОМУНИЗМА - или за участието на капиталистите в революциите

Демокрация по американски: изкуство за манипулиране на хората в интерес на твърде ограничен кръг личности от световния елит (Напомня ли ви социализма? Може да не е случайно!)
ВИНАГИ И ПРИ ВСИЧКИ ОБСТОЯТЕЛСТВА се подчертаваше, че именно Русия и само Русия е основният стратегически противник на САЩ. Това звучеше много странно през 1998 г., когато Русия беше слаба както никога - а в същото време Китай ставаше все по-богат и по-силен. Независимо от това, НЕ !КОМУНИСТИЧЕСКИ! КИТАЙ, А ИМЕННО РУСИЯ се възприемаше в САЩ като основен враг...

Червената симфония (революцията под рентген)

Блестящото описание на коммунистическо-банкерския заговор, направено от един от непосредствените изпълнители на задачите в този заговор - Христиан Раковски...

Корпоратокрация? Това е глобалната империя на световната комунистическа върхушка

Защо Западът не разреши да бъдат съдени комунистите [Видео]

Защо САЩ са основните поддръжници на комунизма по света? [Видео]

"Социалният експеримент в Китай под ръководството на председателя Мао, е един от най-важните и успешните експерименти в историята.„ Дейвид Рокфелер, Ню Йорк Таймс, 10 август 1973 г.

Нечувано зло! Организирано отнемане на органи от живи хора!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!